سایت مرجع دکوراسیون ایران https://www.knauftop.com Mon, 18 Dec 2023 17:00:49 +0000 fa-IR hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.2.2 https://www.knauftop.com/wp-content/uploads/2018/09/cropped-cropped-logo2-32x32.png سایت مرجع دکوراسیون ایران https://www.knauftop.com 32 32 انواع چسب کاشی https://www.knauftop.com/%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%da%86%d8%b3%d8%a8-%da%a9%d8%a7%d8%b4%db%8c-%d9%85%d8%af%d8%b1%d9%86/ https://www.knauftop.com/%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%da%86%d8%b3%d8%a8-%da%a9%d8%a7%d8%b4%db%8c-%d9%85%d8%af%d8%b1%d9%86/#respond Mon, 18 Dec 2023 16:58:24 +0000 https://www.knauftop.com/?p=10250 انواع چسب کاشی در این مقاله از کناف تاپ درباره انواع چسب کاشی ، تمامی اطلاعات مورد نیاز شما برای خرید این محصول را گردآوری کرده ایم ، تا شما بتوانید با مقایسه دقیق این محصول خریدی بدون دغدغه داشته باشید ، پس همراه ما باشید ، استفاده از چسب کاشی برای نصب انواع کاشی […]

The post انواع چسب کاشی appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
انواع چسب کاشی

در این مقاله از کناف تاپ درباره انواع چسب کاشی ، تمامی اطلاعات مورد نیاز شما برای خرید این محصول را گردآوری کرده ایم ، تا شما بتوانید با مقایسه دقیق این محصول خریدی بدون دغدغه داشته باشید ، پس همراه ما باشید ، استفاده از چسب کاشی برای نصب انواع کاشی وسرامیک روی دیوار یا کف، یکی از روش‌های جدید و نوین کاشی کاری است. استفاده از چسب کاشی هم سرعت نصب کاشی‌ها را بالا می‌برد و هم دردسرهای درست کردن ملات و دوغاب را ندارد. این ماده نوعی ترکیب قوی پلیمری است که دارای مقاومت بسیار بالا در مقابل حرارت و همچنین قدرت بالا در چسباندن کاشی‌ها می‌باشد. در ادامه با انواع چسب کاشی و طرز استفاده از آن‌ها آشنا خواهیم شد.

 

همچنین برای خرید چسب کاشی از کناف تاپ میتوانید از فروشگاه ما دیدن فرمایید .

 

انواع چسب کاشی

انواع چسب کاشی را می‌توان به دو صورت دسته‌بندی کرد. که در دسته‌بندی اصلی و کلی‌تر، چسب‌های کاشی به دو دسته‌ی چسب کاشی خمیری و چسب کاشی پودری تقسیم می‌شوند. در دسته‌بندی دیگر، انواع چسب‌های کاشی را به دسته‌بندی‌های زیر تقسیم‌بندی می‌کنند:

چسب کاشی پودری کف
چسب کاشی پودری دیوار
چسب کاشی پودری پرسلان
چسب کاشی پودری آب‌بند
چسب کاشی ضداسید
چسب کاشی منعطف
چسب کاشی دو جزئی

هرکدام از این چسب‌ها از خصوصیات خاصی برخوردار هستند و کاربردهای مختلفی دارند. مواد تشکیل دهنده آن‌ها نیز متفاوت است و بسته به نوع چسب، ممکن است از مواد مختلفی مانند سیمان، مواد رزین امولسیونی و مواد غلظت دهنده ساخته شده باشند. در ادامه به معرفی هر کدام از انواع چسب‌های کاشی خواهیم پرداخت و با خصوصیات و ویژگی‌های آن‌ها نیز آشنا خواهیم شد.

تفاوت چسب کاشی خمیری و پودری چیست؟

تفاوت چسب‌های کاشی خمیری و پودری به فرآیند خشک شدن آن‌ها مربوط می‌شود. خشک شدن چسب‌های خمیری از طریق تبخیر صورت می‌گیرد. فرآیند تبخیر چسب‌های کاشی خمیری کمی کندتر از انواع پودری انجام می‌شود. ازآنجایی‌ که خشک شدن به هوا متکی است فرآیند خشک شدن برای کاشی‌ کاری روی زمین یا کاشی‌های چینی کمی دشوار است. چسب‌های کاشی پودری سیمانی به‌ صورت شیمیایی خشک می‌شوند. این چسب‌ها را می‌توانیم برای کاشی‌ کاری کف استفاده کنیم و برای استفاده در فضای باز مناسب هستند. به این معنی که می‌توانیم سنگ‌ فرش یا پاسیو را نیز با آن کاشی‌کاری کنیم. بنابراین، فرآیند خشک شدن در نوع پودری نسبت به نوع خمیری با سرعت بهتری صورت می‌گیرد. بسیاری از کاشی کاران برای گیرایش و چسبندگی بیشتر کاشی ها از چسب بتن نیز استفاده می کنند.

مواد تشکیل‌ دهنده چسب‌های کاشی پودری و خمیری چیست؟

فارغ از نوع چسب کاشی پودری یا خمیری، مواد اصلی تشکیل‌ دهنده آن‌ها مشابه هستند. پلیمرهای مختلفی مانند اکریلیک، لاتکس و اپوکسی برای بهبود خاصیت چسبندگی در ترکیبات آن‌ها به کار می‌روند. اکریلیک چسب کاشی و سرامیک را در برابر رطوبت مقاوم می‌کند. لاتکس چسب کاشی را انعطاف‌پذیرتر می‌کند که برای استفاده در جایی مثل راهرو مناسب است که حرکت وجود دارد. اپوکسی نیز به افزایش سختی و استحکام چسب‌ها کمک می‌کند. چسب‌های اصلاح‌ شده اپوکسی در برابر روغن‌ها، آب، اسیدهای رقیق، قلیاها و اکثر حلال‌ها مقاوم هستند. این چسب‌های کاشی کاربردهای صنعتی دارند، مانند کاشی‌های ثابت که در برابر مواد شیمیایی و خوردگی مقاوم هستند.

چسب کاشی خمیری

چسب کاشی خمیری یکی از انواع چسب کاشی است که در سطل با اندازه‌های مختلف عرضه می‌شود. این چسب مخلوطی کاملا آماده است و می‌توانید بعد از باز نمودن درب سطح، بلافاصله از آن استفاده نمایید. چسب خمیری برای کاشی کاری هم در محیط‌های کم رطوبت و هم در محیط‌های مرطوب مورد استفاده قرار می‌گیرد. این چسب از مواد اکریلیک بر پایه آب ساخته می‌شود.

نقطه ضعف چسب کاشی خمیری این است که از آن نمی‌توان برای چسباندن کاشی‌های شیشه‌ای استفاده نمود. اما در مقابل نقطه قوت چسب کاشی خمیری این است که برای تمامی سطوح داخلی و خارجی ساختمان کاربرد دارد. چسب خمیری با نام چسب پلیمری نیز شناخته می‌شود. از دیگر مزایای این چسب می‌توان به افزایش سرعت کار و جلوگیری از اتلاف وقت اشاره نمود. همچنین ماندگاری طولانی دارد و به راحتی تمیز می‌شوند.

کاربرد چسب خمیری

موارد کاربرد چسب کاشی خمیری عبارتند از:

قابلیت چسباندن کاشی روی انواع سطوح بتنی، سنگی گچ و چوب
امکان چسباندن کاشی روی کاشی‌های قدیمی
چسباندن کاشی در سطوح داخل و خارج ساختمان
قابل استفاده برروی سطوح دیوار و کف
مناسب برای چسباندن کاشی روی سطوح مرطوب مانند دستشویی و حمام
مزایای چسب کاشی خمیری
چسب کاشی خمیری مزایای بسیاری دارد که شامل:

عدم نیاز به آماده سازی و سرعت بالای سفت شدن
افزایش سرعت کار
قدرت چسبندگی بالا
عدم نفوذ آب و مقاومت بالا در برابر رطوبت
دوام بالا در برابر تغییر دمای محیط مانند سرما و گرما
مقاومت بالا در برابر تنش‌های ساختمانی مانند زلزله و نشست ساختمان
می‌باشد.

چسب کاشی پودری در کناف تاپ

چسب کاشی پودری نوعی از چسب‌های کاشی است که به صورت خشک و پودری به فروش می‌رسد. ترکیبات مواد سازنده این پودر بر اساس سیمان است. برای آماده سازی این چسب تنها کاری که باید انجام دهید، این است که آن را با نسبت ذکر شده روی بسته بندی با آب مخلوط نمایید. سپس می‌توانید به راحتی از آن برای چسباندن کاشی‌ها به سطوح مختلف استفاده نمایید. خشک شدن این چسب چیزی حدود 24 ساعت طول می‌کشد و پس از آن می‌توانید نتیجه نهایی کار خود را مشاهده نمایید. شما می‌توانید برای هر یک متر مربع کاشی از 3 الی 5 کیلوگرم چسب پودری استفاده نمایید.

خود چسب کاشی پودری به چند دسته تقسیم می‌شود:

چسب کاشی پودری پرسلان
چسب کاشی پودری کف
چسب کاشی پودری آب بند
چسب کاشی پودری دیوار
چسب کاشی پودری ضد اسید
چسب کاشی پودری منعطف
و چسب کاشی پودری دو جزیی
مزایای چسب کاشی پودری
استفاده از چسب کاشی پودری مزایای زیادی دارد. در این قسمت به بخشی از مزایای آن اشاره می‌کنیم:

چسبندگی بسیار بالا
مقاومت در برابر رطوبت
سرعت بالای آماده سازی و نصب
ثبات بسیار بالا
مقاوم در برابر تغییر دما

نکات ایمنی استفاده از چسب کاشی

هنگام استفاده از چسب کاشی حتما به دو نکته مهم که در این صفحه توضیح داده می شود توجه کنید.
چسب کاشی نباید به چشم و یا پوست صورت برخورد کند در صورت تماس با چشم ، با صابون شستشو دهید.
چسب کاشی پودری خاصیت قلیایی دارد و بهتر است برای استفاده از آن دستکش و عینک مناسب استفاده کنید.

The post انواع چسب کاشی appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
https://www.knauftop.com/%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%da%86%d8%b3%d8%a8-%da%a9%d8%a7%d8%b4%db%8c-%d9%85%d8%af%d8%b1%d9%86/feed/ 0
چگونه یک دیوار کاذب بسازیم https://www.knauftop.com/%da%86%da%af%d9%88%d9%86%d9%87-%db%8c%da%a9-%d8%af%db%8c%d9%88%d8%a7%d8%b1-%da%a9%d8%a7%d8%b0%d8%a8-%d8%a8%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c%d9%85/ https://www.knauftop.com/%da%86%da%af%d9%88%d9%86%d9%87-%db%8c%da%a9-%d8%af%db%8c%d9%88%d8%a7%d8%b1-%da%a9%d8%a7%d8%b0%d8%a8-%d8%a8%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c%d9%85/#respond Fri, 21 Jul 2023 20:27:55 +0000 https://www.knauftop.com/?p=10148 چگونه یک دیوار کاذب بسازیم دانستن نحوه ساخت یک دیوار “کاذب”، که به طور مناسب تر به عنوان دیوار موقت شناخته می شود، می تواند زمانی مفید باشد که بخواهید حریم خصوصی خود را افزایش دهید یا چیدمان اتاق را تغییر دهید بدون اینکه واقعاً ساختار آن را تغییر دهید. برای شروع نیازی نیست که […]

The post چگونه یک دیوار کاذب بسازیم appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
چگونه یک دیوار کاذب بسازیم

دانستن نحوه ساخت یک دیوار “کاذب”، که به طور مناسب تر به عنوان دیوار موقت شناخته می شود، می تواند زمانی مفید باشد که بخواهید حریم خصوصی خود را افزایش دهید یا چیدمان اتاق را تغییر دهید بدون اینکه واقعاً ساختار آن را تغییر دهید. برای شروع نیازی نیست که یک مربی بهبود خانه باشید – این فرآیند واقعاً بسیار ساده است. به طور خلاصه، این شامل اندازه گیری فضایی است که دیوار خود را در آن قرار می دهید، یک قاب ابتدایی از تخته های 2×4 بسازید، سپس دیوار خشک، رنگ، تزئینات یا هر نوع کار تکمیلی دیگری را که دوست دارید به آن اضافه کنید تا آن طور که می خواهید به نظر برسد.برای راهنمایی بیشتر در رابطه دیوارهای کاذب میتوانید با متخصصین و تکنسین های کناف تاپ تماس بگیرید. همچنین برای خرید دیوارهای کاذب از کناف تاپ در رنگبندی و نمونه های مختلف کافی است با ما تماس بگیرید .

چند گام ساده برای ساخت آن چیزی که لازم دارید:

ارتفاع فضایی را که می خواهید دیوارتان به آنجا برود اندازه گیری کنید. با تصمیم گیری در مورد طول دیوار خود شروع کنید و این بعد را روی یک ورق کاغذ یادداشت کنید. سپس، یک متر نواری را از کف تا سقف در هر دو انتهای محل انتخابی خود بکشید. این اندازه‌ها را در کنار اندازه‌های اول یادداشت کنید.
شما آزاد هستید که دیوار خود را تا زمانی که دوست دارید بسازید. با این حال، به خاطر داشته باشید که دیوار تکمیل شده، میزان فضای موجود در کف را کاهش می دهد. جدا کردن دیوارهای بزرگتر نسبت به دیوارهای کوچکتر به نیروی کار بیشتری نیاز دارد.
انجام دو اندازه گیری ارتفاع جداگانه به جای یک اندازه گیری، تغییرات کوچکی را در کف و سقف اتاقی که دیوار را در آن نصب می کنید، ایجاد می کند.

همچنین برای چگونه یک دیوار کاذب بسازیم باید در نظر داشته باشید

درزگیر آستانه را روی کف و سقف جایی که به دیوار متصل می شوند، بگذارید. دو نوار از سیلور فوم 1⁄4 اینچی (0.64 سانتی متری) را برش دهید تا با طولی که برای دیوار خود انتخاب کرده اید مطابقت داشته باشد. نوار پایینی را در امتداد کف جایی که دیوار اجرا می شود قرار دهید. می توانید از نوار یا چسب ملایم برای محکم کردن نوار بالایی استفاده کنید یا به سادگی آن را در موقعیت خود نگه دارید تا زمانی که همه چیز را کنار هم قرار دهید.

در فروشگاه و اجرا کننده کناف تاپ سخت‌افزاری بزرگ می‌توانید سیلر سیل‌بند را پیدا کنید، که به نام واشر آستانه نیز شناخته می‌شود.

سیلر سیلر در رول های بزرگی فروخته می شود که عرض آنها از 5-1⁄2 اینچ (11 سانتی متر) تا 7-1⁄2 اینچ (17 سانتی متر) است. یک رول 5-1⁄2 اینچی (11 سانتی متر) اندازه مناسبی برای این پروژه خواهد بود.

یک جفت تخته 2*4 را به اندازه طول مورد نظر دیوار خود ببرید. از متر و یک مداد برای مشخص کردن ابعاد دقیق طول روی تخته ها استفاده کنید. سپس با استفاده از اره مدور یا اره دستی، تخته ها را به اندازه مناسب برش دهید. این قطعات به عنوان صفحات بالا و پایین برای دیوار شما عمل می کنند.

ابزارهای برش در صورت کارکرد نادرست می توانند بسیار خطرناک باشند، بنابراین مراقب باشید و همیشه به کاری که انجام می دهید توجه داشته باشید.

دو 2×4 دیگر به ارتفاع فضای خود منهای 3 اینچ (7.6 سانتی متر) دیدم. اکنون، 3 اینچ (7.6 سانتی متر) را از هر دو اندازه گیری ارتفاعی که قبلاً گرفته اید کم کنید و ابعاد حاصل را روی یک جفت تخته تازه پیاده کنید. این تخته ها را با همان روشی که برای مجموعه اول انجام دادید برش دهید. آنها به عنوان گل میخ های عمودی در دو طرف قاب تمام شده عمل می کنند.
کاهش طول تخته‌های گل میخ شما به میزان 3 اینچ (7.6 سانتی‌متر) باعث ضخامت صفحات بالا و پایین می‌شود—2x4s دارای ضخامت واقعی 1-1⁄2 اینچ (1.3 سانتی‌متر) هستند.

اجزای کادربندی خود را با هم ترکیب کنید. ابتدا صفحات بالا و پایین خود را روی نوارهای درزگیر طاقچه خود قرار دهید، که باید در محلی که برای دیوار خود تصمیم گرفته اید قرار گیرند. سپس، گل میخ های انتهایی خود را بلند کنید و آنها را بین صفحات به صورت عمود بر هم قرار دهید و مطمئن شوید که سطح پهن با انتهای صفحات همسطح است. ممکن است نیاز داشته باشید که یک کمکی استخدام کنید تا درزگیر و صفحه بالا را در حین مذاکره با ناودانی ها نگه دارد و یا بالعکس.

اگر برای قرار دادن گل میخ های انتهایی خود در بین صفحات مشکل دارید، سعی کنید با یک پتک لاستیکی به آنها ضربه بزنید.

گل میخ ها را با میخ های قاب 16 بعدی به صفحات بچسبانید تا قاب خود را محکم کنید. یک میخ را روی یک طرف قسمت پایینی اولین گل میخ انتهایی نگه دارید. با استفاده از چکش، میخ را با دقت در زاویه 40-45 درجه بکوبید تا نوک آن به طور ایمن در صفحه پایینی قرار گیرد. همین کار را در جایی که قسمت بالایی گل میخ به صفحه بالایی می رسد انجام دهید، سپس این کار را روی گل میخ مقابل تکرار کنید.

پیچ های چوبی نیز یک گزینه هستند. یکی از مزیت‌های پیچ‌ها این است که بعداً زمانی که زمان جدا کردن دیوار شما فرا می‌رسد، برداشتن آنها آسان‌تر خواهد بود.

همچنین ممکن است ایده خوبی باشد که صفحه بالایی را به نزدیکترین تیرچه سقفی بچسبانید، اگر قصد دارید دری را در دیوار خود قرار دهید یا فرزندان یا حیوانات خانگی دارید که ممکن است پایداری آن را در معرض خطر قرار دهند. چند میخ اضافی باید برای جلوگیری از حرکت کل ساختار کافی باشد.

اگر فریم شما بیش از 4 تا 5 فوت (1.2 تا 1.5 متر) است، چند گل میخ اضافه کنید. دیوارهای بلندتر از پشتیبانی داخلی اضافی بهره مند می شوند. گل میخ ها را به اندازه ای برش دهید که تخته های منفرد 16 تا 24 اینچ (41 تا 61 سانتی متر) از هم فاصله داشته باشند و در مرکز به سمت پایین طول قاب خود قرار بگیرند. این گل میخ ها را مانند جفت اول به صفحات بالا و پایین میخ بزنید.

گل میخ های اضافی از فروریختن دیوار شما در اثر ضربه، ضربه و سایر ضربه های ناگهانی جلوگیری می کند.

اگر می خواهید دیوار خود را تا حدی عایق صدا کنید با چوب های فایبرگلاس عایق بندی کنید. پانل های عایق را داخل قاب خود در فواصل بین گل میخ ها قرار دهید، مراقب باشید که آنها را خرد یا فشرده نکنید. اکثر چوب‌های فایبر گلاس مطابق با فواصل گل میخ‌های استاندارد برای دیوارهای داخلی اندازه می‌شوند، بنابراین برای داشتن تناسب کامل مشکلی ندارید.

اگر متوجه شدید که عایق اضافی در پایین قاب جمع شده است، آن را با دقت با استفاده از یک چاقوی تیز برش دهید.

هر زمان که با عایق فایبرگلاس کار می کنید، همیشه لباس آستین بلند، دستکش، محافظ چشم و ماسک صورت بپوشید تا از پوست، چشم ها، مجاری تنفسی و سایر نواحی حساس محافظت کنید.
این کمک می کند تا قبل از تعامل با عایق، تالک یا پودر بچه را روی ساعد و دستان خود قرار دهید. این از دسترسی فایبرگلاس به منافذ شما جلوگیری می کند. وقتی پودر را بردارید، اصلاً خارش نخواهید داشت!

دیوار خشک را روی قاب تکمیل شده خود آویزان کنید تا آن را محصور کنید. یک سری از ورق های دیوار خشک را با خطوط عمودی مطابق با فاصله گل میخ های عمودی در قاب خود علامت بزنید. ورق ها را با یک چاقوی کاربردی خرد کنید، سپس آنها را با دست جدا کنید یا یک اره دیواری خشک کنید تا برش ریز را انجام دهید. هر پانل را با فرو رفتن 1-3⁄8 اینچ (1.6 سانتی متر) میخ های دیوار خشک در هر 4-6 اینچ (10-15 سانتی متر) در تمام طول آن در هر دو طرف به قاب ببندید.

دیوار خشک در چندین ضخامت استاندارد وجود دارد، اما انواع 3⁄8 اینچ (0.95 سانتی متر) اندازه خوبی است که برای اکثر دیوارهای داخلی مناسب است.

اکثر کارهای دیوار خشک با استفاده از نوار دیوار خشک و ترکیب اتصال به منظور تقویت بخش هایی که در آن پانل های جداگانه به هم می رسند، به پایان می رسند. با این حال، برای یک دیوار موقت، این مراحل نهایی اختیاری خواهد بود.

The post چگونه یک دیوار کاذب بسازیم appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
https://www.knauftop.com/%da%86%da%af%d9%88%d9%86%d9%87-%db%8c%da%a9-%d8%af%db%8c%d9%88%d8%a7%d8%b1-%da%a9%d8%a7%d8%b0%d8%a8-%d8%a8%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c%d9%85/feed/ 0
راهنمای گام به گام نصب سقف کاذب https://www.knauftop.com/%d8%b1%d8%a7%d9%87%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c-%da%af%d8%a7%d9%85-%d8%a8%d9%87-%da%af%d8%a7%d9%85-%d9%86%d8%b5%d8%a8-%d8%b3%d9%82%d9%81-%da%a9%d8%a7%d8%b0%d8%a8/ https://www.knauftop.com/%d8%b1%d8%a7%d9%87%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c-%da%af%d8%a7%d9%85-%d8%a8%d9%87-%da%af%d8%a7%d9%85-%d9%86%d8%b5%d8%a8-%d8%b3%d9%82%d9%81-%da%a9%d8%a7%d8%b0%d8%a8/#respond Fri, 21 Jul 2023 19:58:47 +0000 https://www.knauftop.com/?p=10146 راهنمای گام به گام نصب سقف کاذب سقف های کاذب به طور فزاینده ای در معماری مدرن گنجانده می شوند زیرا نه تنها ارزش زیبایی شناختی می بخشند، بلکه عمق و لایه های بصری ایجاد می کنند. در این مقاله از کناف تاپ راهنمای گتگ به گام نصب سقف کاذب همراه ما باشید. سقف های […]

The post راهنمای گام به گام نصب سقف کاذب appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
راهنمای گام به گام نصب سقف کاذب

سقف های کاذب به طور فزاینده ای در معماری مدرن گنجانده می شوند زیرا نه تنها ارزش زیبایی شناختی می بخشند، بلکه عمق و لایه های بصری ایجاد می کنند. در این مقاله از کناف تاپ راهنمای گتگ به گام نصب سقف کاذب همراه ما باشید.

سقف های کاذب اغلب به عنوان سقف های افتاده شناخته می شوند زیرا به معنای واقعی کلمه از سقف اصلی افتاده یا آویزان می شوند. یکی از وظایف اصلی سقف های کاذب پنهان کردن سیم کشی، کانال های کولر گازی و غیره است. از چنین سقف هایی نیز می توان برای تقسیم ظرافت یک فضای بزرگ به بخش های صمیمی بدون دیوارهای ساختمانی استفاده کرد. سقف های کاذب همراه با نورپردازی می تواند ظاهر هر فضایی را، اعم از اتاق نشیمن، اتاق خواب یا ناهارخوری شما، به سطحی کاملاً جدید تبدیل کند. همچنین برای خرید سقف کاذب از کناف تاپ میتوانید با ما تماس بگیرید.

سقف های کاذب را می توان به روش های مختلفی طراحی کرد. متداول ترین مصالحی که برای ساخت سقف کاذب استفاده می شود ورق های گچی یا پانل های پیش ساخته می باشد. جدای از اینها، اغلب از پانل های چوبی نیز برای ایجاد چنین سقف هایی استفاده می شود. شما می توانید سقف های کاذب را به تنهایی نصب کنید، یا اگر از مدیریت امور خود اطمینان ندارید، یک متخصص را استخدام کنید. در هر صورت به شما کمک می کند تا از مراحل نصب سقف کاذب آگاه شوید. برای یک بینش واضح تر، آموزش گام به گام ما را دنبال کنید.

روش های نصب سقف کاذب

دو روش اصلی برای نصب سقف کاذب در اتاق شما وجود دارد. با روش اول، پانل های سقف کاذب مستقیماً روی تیرها نصب می شوند. برای انجام این کار، ابتدا باید یک قاب چوبی از تیرهای موازی با فاصله منظم بسازید. از آنجایی که تیرهای سقف ممکن است دارای ارتفاع متفاوت باشند. بر این اساس ارتفاع تیرهای قاب را تغییر دهید. نتیجه نهایی باید یک قاب باشد که سطح پایه یکنواختی داشته باشد. پس از انجام این کار، پانل های سقف را به چارچوب چوبی پیچ کنید. مراقب باشید که هیچ شکافی بین پانل ها وجود نداشته باشد.

گاهی اوقات ممکن است بخواهید سقف کاذب را به گونه ای نصب کنید که فضای بین سقف کاذب و سقف واقعی خانه قابل دسترسی باشد. در چنین مواقعی باید سقف کاذب را معلق کنید.

قاب چوبی در امتداد سقف اکنون باید در زیر پایه های چوبی تکرار شود. از سطح لیزری برای علامت گذاری ارتفاع پایین پایه های چوبی در امتداد دیوار استفاده کنید. اگر تراز لیزری ندارید، می توانید از سیم و تراز استفاده کنید. تیرهای چوبی با ضخامت مساوی را به طول اتاق اندازه گیری و برش دهید. این چارچوب را به پایین پایه ها و همچنین به دیوارها ثابت کنید. این اطمینان حاصل می کند که کار سقف کاذب شما دارای یک پایه محکم است. اگر قصد دارید چراغ هایی را به عنوان بخشی از جزئیات سقف کاذب خود نصب کنید، باید سیم کشی و نقاط نور را در این مرحله برنامه ریزی کنید.

برای شروع، ابتدا باید یک چارچوب چوبی مشابه آنچه در روش نصب بالا استفاده شده است بسازید. این برای ایجاد یک سطح پایه یکنواخت ضروری است که پانل های سقف کاذب شما از آن آویزان می شوند.

اکنون باید ارتفاع سقف کاذب خود را تعیین کنید. ارتفاع مورد نظر را از کف در امتداد دیوارها علامت بزنید. ارتفاع باقیمانده از این نشانه‌ها تا چارچوب چوبی را اندازه بگیرید تا طول پایه‌های چوبی مورد نیاز را بدست آورید. پایه های چوبی را طبق این اندازه گیری ببرید. پایه‌ها باید در فواصل 60 سانتی‌متری قرار بگیرند، زیرا این عرض معمول پانل‌های عایق است. از این برای محاسبه تعداد پایه هایی که برای یک اتاق نیاز دارید استفاده کنید. پایه ها را با کمک پیچ به قاب چوبی ثابت کنید.

پانل های عایق به طور کلی در عرض 60 سانتی متر در دسترس هستند. از آنجایی که پایه ها بر اساس این عرض فاصله گرفته اند. می توانید پانل ها را همانطور که هستند نصب کنید. پانل های عایق باید نه تنها به صورت افقی بلکه به صورت عمودی بین پایه ها نصب شوند. هنگام نصب پانل های افقی، آنها را روی تیرهای قاب قرار دهید. ایمنی هنگام نصب عایق بسیار مهم است. پانل های عایق را با دستکش بپوشانید و هنگام نصب عایق از عینک ایمنی و ماسک گرد و غبار استفاده کنید.

پس از نصب پانل های عایق، اکنون آماده نصب سقف کاذب هستید. از گوشه ای شروع کنید و اولین پانل سقف را با استفاده از پیچ های 25 میلی متری گچ تخته با فواصل 20 سانتی متری نصب کنید. اجازه ندهید پانل دیوار را لمس کند، اما یک شکاف انبساط 8 میلی متری بین لبه پانل و دیوار ایجاد کنید. قبل از چسباندن ردیف بعدی پانل های سقف، یک طول از یک اتاق را کامل کنید.

وقتی به انتهای ردیف رسیدید، ممکن است لازم باشد پانل سقف را برش دهید و طول آن را کاهش دهید. برای این کار ابتدا فاصله را اندازه بگیرید و روی تابلو علامت بزنید. با یک چاقوی سرگرمی سطح پانل را در امتداد این خط بکشید. سپس می توان دو قسمت را از هم جدا کرد. سپس باید پشت مقوا را برش دهید. از این روش برای برش بخش هایی که قرار است چراغ ها نصب شوند نیز استفاده کنید. هنگام شروع یک ردیف جدید، می توانید از باقی مانده این پانل یا یک پانل جدید استفاده کنید.

با نصب تمام پانل ها، شما تقریباً در پایان مراحل نصب هستید. لبه های پانل ها را با یک پارچه پاک کنید تا گرد و غبار پاک شود. از یک چاقوی بتونه برای استفاده از خمیر تزریق در فواصل بین پانل ها استفاده کنید و بگذارید 24 ساعت خشک شود. در صورت نیاز، لایه دوم را می توان اعمال کرد. وقتی دوغاب خشک شد، لبه ها را با سمباده صاف کنید.

برای تکمیل لبه های بیرونی سقف کاذب از نوارهای تکمیلی استفاده کنید. اینها را می توان به راحتی با چند قطره چسب ثابت کرد. چسب را به نوارهای تکمیل و لبه های پانل بمالید و پنج دقیقه صبر کنید قبل از اینکه نوارهای تکمیل را در جای خود فشار دهید. نوارها را در 45 درجه برش دهید تا گوشه های منظمی داشته باشید. سپس پانل های سقفی باید قبل از انجام هر گونه تزئینات بیشتر با یک لایه پایه از پرایمر درمان شوند.

مدال های گچی پاریس رایج ترین روش های تزئین سقف کاذب هستند. از طرف دیگر، می توانید پانل های سقف کاذب را رنگ آمیزی کنید یا آنها را کاغذدیواری کنید تا جذابیت بیشتری داشته باشد. همچنین می توانید از پانل های قالب گیری برای ایجاد الگوی روی سقف استفاده کنید. ورقه های طلایی سقف کاذب یکی دیگر از روش های تزئین آن است و عنصری از زندگی مجلل را نیز به آن اضافه می کند. کتاب ایده دیگری را برای الهام بیشتر بررسی کنید – 6 ایده درخشان برای سقفی شیک.

The post راهنمای گام به گام نصب سقف کاذب appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
https://www.knauftop.com/%d8%b1%d8%a7%d9%87%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c-%da%af%d8%a7%d9%85-%d8%a8%d9%87-%da%af%d8%a7%d9%85-%d9%86%d8%b5%d8%a8-%d8%b3%d9%82%d9%81-%da%a9%d8%a7%d8%b0%d8%a8/feed/ 0
معرفی انواع تایل گچی https://www.knauftop.com/%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%d8%aa%d8%a7%db%8c%d9%84-%da%af%da%86%db%8c/ https://www.knauftop.com/%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%d8%aa%d8%a7%db%8c%d9%84-%da%af%da%86%db%8c/#respond Thu, 18 May 2023 07:34:09 +0000 https://www.knauftop.com/?p=10138 معرفی انواع تایل گچی تایل گچی چیست ؟ معمولا برای سقف کاذب مورد استفاده قرار می گیرد و طراحی های زیبای که با گچ درست شده است روی سطح آن قرار دارد. انواع گوناگونی دارند از جمله ساده، سوراخ منظم، سوراخ نامنظم، حصیری نام برد. به صورت کلی به 2 دسته زیر تقسیم میشوند : […]

The post معرفی انواع تایل گچی appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
معرفی انواع تایل گچی

تایل گچی چیست ؟

معمولا برای سقف کاذب مورد استفاده قرار می گیرد و طراحی های زیبای که با گچ درست شده است روی سطح آن قرار دارد. انواع گوناگونی دارند از جمله ساده، سوراخ منظم، سوراخ نامنظم، حصیری نام برد.

به صورت کلی به 2 دسته زیر تقسیم میشوند :

الف) سازه پنهان که قابلیت نصب از پایین دارند

ب) سازه نمایان که قابلیت نصب از بالا دارند

همچنین برای خرید تایل گچی از کناف تاپ میتوانید با ما تماس بگیرید .

تایل گچی ساده :

عمدتا سطحی صاف و بدون سوراخ دارند که این امر موجب شده فاقد عایق صوتی باشند. بطور کلی این محصول به دو دسته روکش دار و بدون روکش تقسیم بندی می شود. از این رو پنل های بدون روکش با رنگ سفید آکرلیک، رنگ آمیزی شده و به بازار عرضه می شود. این رنگ باعث می شود از رشد میکروارگانیسم های موجود در محیط بر روی تایل جلوگیری کند.

تایل گچی آکوستیک :

به طور کلی اساسی ترین کاربرد تایل های گچی آکوستیک جذب صوت بالای آن است. این محصول سطحی سوراخ سوراخ به شکل دایره دارد که صوت را از طریق این سوراخ ها به پشت پنل هدایت می کند و باعث جذب صوت می شود. در ضمن برای عایق صوتی بسیار بالا در محیط مورد نظر می توان در پشت پنل ها از پشم سنگ استفاده کرد. غالبا این محصول در بانک ها، سینماها، تئاتر و… مورد استفاده قرار می گیرد.

تایل گچی Pvc :

همانطور که میدونید این محصول با روکشی از pvc بر پشت پنل تولید می شود. این محصول نیازی به رنگ کاری ندارد و بسیار راحت تمیز می شود همچنین ضدآب میباشد و غالبا در مکان هایی که رطوبت وجود دارد مورد استفاده قرار می گیرد مانند سقف حمام و یا سقف هایی که لوله های تاسیساتی از آن عبور کرده است.

تایل گچی پوشالی :

تایل گچی پوشالی از مخلوط (پشم چوب و پودر مکنزیت) با آّب حاصل می شود. این محصول عایق صوتی مناسبی دارد با محیط مرطوب سازگاری دارد و نسبت به سایر پنل ها در برابر ضربات مکانیکی مقاوم تر میباشد. غالبا در محیط هایی مانند استخر، سینما و … مورد استفاده قرار میگیرد.

تایل گچی فلزی :

این محصول روکشی از ورق آلومینیومی یا گالوانیزه دارد و معمولا در سازه های T24 مورد استفاده قرار میگیرد در چنین سازه هایی سقف حدود 8 میلی متر پایین تر می اید و امکان دسترسی به کابل ها و لوله های پشت سقف را آسان تر می کند. تایل‌های گچی که در برابر رطوبت بسیار مقاومت دارد؛ تایل‌های گچی با روکش آلومینیوم است. درجه مقاومت این نوع سقف‌ها نسبت به تایل‌هایی که دارای روکش پی وی سی هستند؛ بالاتر است. به تبع هزینه آن نیز بالاتر خواهد رفت

تایل گچی معدنی

تایل گچی معدنی (AMF) از ترکیب الیاف معدنی پرلیت، پشم سنگ و خاک رس حاصل می شود. معمولا در ابعاد 60 * 60 سانتی تولید می شوند اما شما میتوانید با ابعاد دلخواه خود و طرح و رنگ موردنظرتون این محصول را سفارش دهید.

از ویژگی های مفید و خارق العاده AMF میتوان به قابل بازیافت بودن آن یا مقاومت آن در برابر فرمالیدها و آزبست ها اشاره کرد لازم به ذکر است که سایر مزایای تایل های گچی را نیز پشتیبانی می کند. این محصول میتواند برای فضاهای آموزشی، اداری، تجاری و… مناسب باشد.

تایل سقفی ساده :

این محصول در دو نوع روکش دار و سفید رنگ تولید می شود. در عین حال تایل سقفی روکش دار در دو نوع آلومینیومی و پی وی سی تولید می شود که از مزایای این نوع تایل میتوان به سهولت در تمیز کاری و جلوگیری از زنگ زدگی سقف در مناطق مرطوب اشاره کرد ولی نوع سفید رنگ آن برای سقف اداره جات و اتاق خواب ها و از قبیل آن مناسب می باشد.

تایل‌های گچی رنگی

یکی دیگر از انواع تایل گچی، تایل رنگی است. این تایل‌ها به وسیله رنگی که بر روی آن زده می‌شود، بسیار مقاوم و محکم‌تر می‌شوند. همانند تایل‌ گچی پی وی سی این نوع تایل از رشد میکروب و باکتری‌ها به شدت جلوگیری به عمل می‌آورد. از این مدل تایل در سرویس‌های بهداشتی عمومی، سالن پرورش مواد غذایی و دیگر مواردی که رنگ سقف‌ها از جذابیت خاصی بر آنها برخوردار است، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تایل‌های گچی طرح‌دار

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید، که طرح تایل گچی برایتان از اهمیت بالایی برخوردار است، بهتر است از تایل‌های گچی طرح دار استفاده کنید. شاید تنوع طرح و مدل در این دسته تایل‌ها بالا نباشد، ولی باز هم دارای یک سری طرح‌های جذاب و جالب هستند. این مدل تایل در برابر نم، رطوبت و حشرات مقاومت بالایی از خود نشان نمی‌دهد، پس بهتر است آنها را با ورقه‌های آلومینیومی بپوشانید که به عنوان یک پوشش مناسب برای آن باشد.

تایل‌های گچی سه بعدی

این نمونه تایل همانند تایل اکوستیک به دلیل برجستگی‌های خاصی که دارد، به عنوان دکوراتیو کردن محیط منزل یا اداره نصب و اجرا می‌شود. البته متریال اصلی تایل‌های سه بعدی از چوب، پی وی سی، ام دی اف و فلز است. اما با فناوری‌های جدید توانسته‌اند، تایل‌های سه بعدی گچی را هم ایجاد کنند. تایل های گچی سه بعدی خود به دو نوع چاپی سه بعدی و سه بعدی سی ان سی تقسیم می‌گردند.

ویژگی کلی انواع مختلف سقف های کاذب گچی عبارت اند از :

سبکی، سرعت اجرای بالا، سهولت در نصب، امکان تعویض سریع و تعمیر سقف، ضد حریق و ضد رطوبت، مقاوم در برار زلزله، عایق صوتی و آکوستیک بودن، عایق حرارتی، کاهش امکان خطا، امکان عبور دادن تاسیسات مکانیکی و الکتریکی از پشت تایل گچی سقف، انعطاف معماری بالا و غیره. استفاده از سقف کاذب گچی باعث میگردد دغدغه پوشش و مخفی نگه داشتن عوامل زیر سقف از بین برود. به منظور افـزایش مقاومت تایـل ها در بـرابر نفـوذ آب در محیط های تاسیساتی از روکش آلومینوم در پشت صفحه استفاده می شود. سرعت و سادگی نصب سقف مشبک و دسترسی آسان به پشت تایل گچی سقف بعد از اتمام کار، قابلیت نورپردازی متنوع، از دلایل استفاده ی روزافزون این سیستم است. سقف کاذب در مواردی مانند پوشش تأسیسات زیر سقف اصلی، آکوستیک کردن فضا، ایجاد احجام دکوراتیو، هدایت و جلوگیری از اتلاف دما و رطوبت، نورپردازی مناسب با شرایط کار و زندگی و… قابلیت خود را بروز می‌دهد.

تایل گچی پانچ مربع

تایل گچی پانچ مربع شکل با ابعاد 60 در 60 سانت از جنس گچ با روکش PVC که توسط ابزارهای سپری و نبشی روی سقف نصب می شوند. سقف های کاذب گچی قابل نصب روی انواع سطوح صاف یا ناهموار هستند (چوب سازه ی آن ها با تفاوت ارتفاع از سقف اصلی نصب می شوند).

این نوع تایل پانچ مربع سقف کاذب، با طرح های بسیار متنوع سفید ساده، حصیری، و طرح های پانچ دار دایره ای و مربعی عرضه می شوند. لازم به ذکر است که نوع تایل گچی پانچ دار عایق صوتی نیز محسوب می گردد.

تایل گچی پانچ دایره

تایل گچی سقف کاذب پانچ نامنظم هم مانند تایل های پانچ مربع می باشد تایل گچی پانچ دایره در دو نوع پانچ منظم و پانچ نامنظم است. که در تصویر بالا مشاهده میفرمایید. قیمت تایل گچی سقف کاذب پانچ نامنظم نسبت به تایل های دیگر مانند پی وی سی تایل pvc ارزانتر می باشد.

تفاوت تایل گچی و پی وی سی

تایل پی وی سی چیست؟

تایل پی وی سی یکی از جدیدترین انواع تایل است که این روزها از محبوبیت زیادی نیز برخوردار است. ماده اولیه مورد استفاده برای ساخت تایل پی وی سی، پلی وینیل کلراید است.

همانند تایل گچی، تایل پی وی سی نیز در طرح‌ها و اندازه‌های مختلفی من جمله بامبو، لوزی‌های کوچک و بزرگ، سه ستاره‌ای و دیجیتال ساخته و در بازار به فروش می‌رسد.

از مهم‌ترین ویژگی‌ها و مزایای تایل پی وی سی می‌توان به تنوع رنگ، عایق صدا و حرارت، جلوگیری از اتلاف انرژِی، استحکام بالا و عمر طولانی اشاره کرد.

از تایل پی وی سی می‌توانید در مکان‌های مختلف مثل سرویس بهداشتی، ساختمان‌های مسکونی، اداری و تجاری و… استفاده کنید.

ناگفته نماند که تایل پی وی سی همانند تایل گچی خود شامل انواع مختلفی همچون تایل پی وی سی بین کابینتی، تایل پی وی سی سقف کاذب، تایل پی وی سی کف و تایل پی وی سی دیواری است که هر یک با دارا بودن ویژگی‌های منحصر به فرد، برای یک سری کاربرد مشخص تخصیص یافته‌اند. یکی دیگر از مزیت‌های مهم تایل پی وی سی خاصیت ضد آب بودن آن است که باعث می‌شود ین تایل یه گزینه مناسب برای مکان‌های مرطوب و در تماس با آب باشد.

بعد از آشنایی با تعریف تایل گچی و پی وی سی، نوبت به بیان تفاوت تایل گچی و پی وی سی می‌رسد و پاسخ به این سوال چالش برانگیز که “تایل گچی بهتره یا پی وی سی؟”

در واقع هیچ پاسخ قطعی برای این سوال وجود نداشته و بسته به بودجه و هدف شما از انتخاب تایل، هر یک از این دو سقف کاذب می‌توانند یک انتخاب ایده آل برای شما باشند.

به عنوان نمونه اگر تنها دغدغه شما در انتخاب تایل، هزینه است، طبیعتا تایل گچی به دلیل برخورداری از قیمت کمتر، گزینه مناسب‌تری نسبت به تایل پی وی سی است؛ اما اگر به سقف کاذبی نیاز دارید که از مزایای بیشتری برخوردار باشد، پیشنهاد ما به شما تایل پی وی سی است؛ چرا که به دلیل نوع ساختار، متریال بکار رفته در ساخت تایل پی وی سی و ویژگی‌هایی همچون ضد آب، ضد رطوبت و… تایل پی وی سی از استحکام و دوام بالاتری نسبت به تایل گچی برخوردار است.

باز در نقطه مقابل ماجرا، اگر بحث زیبایی و جلوه کار بیشتر از دیگر موارد برای شما مطرح است، تایل گچی نسبت به پی وی سی ظاهر جذاب‌تر و لوکس‌تری داشته و گزینه بهتری است!

همچنان که مشاهده کردید هر از یک دو تایل گچی و پی وی سی ویژگی‌های خاص خودشان را دارند که باعث می‌شود هر کدام برای گروهی بهترین انتخاب و برای گروه دیگر یک انتخاب نامناسب باشند.

کناف تاپ بهترین مرکز خرید تایل گچی در ایران

هزینه اجرای تایل سقفی گچی چقدر است؟

قیمت تایل سقفی گچی کاملا به نوع تایل و متراژ محیط بستگی دارد. به طور مثال قطعا هزینه اجرای سقف کاذب گچی ساده نسبت برای یک محیط ۶۰ متری نسبت به هزینه اجرای سقف گچی با تایل‌های آکوستیک نیز کمتر خواهد شد. اما به طور کلی هزینه اجرای انواع تایل‌های سقفی گچی نسبت به سازه‌ها و سقف‌های کاذب دیگر مقرون به صرفه تر خواهد بود. البته با توجه قیمت مناسبی که این تایل‌ها دارند؛ اگر کوچکترین مشکل در اجرای آن توسط مجری ایجاد شود؛ هزینه‌های زیادی جهت جبران خسارت باید پرداخت کنید. پس لازم است برای دریافت این خدمات حتما به سراغ یک شرکت معتبر رجوع کنید.

The post معرفی انواع تایل گچی appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
https://www.knauftop.com/%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%d8%aa%d8%a7%db%8c%d9%84-%da%af%da%86%db%8c/feed/ 0
راهنمایی خرید تایل معدنی https://www.knauftop.com/%d8%b1%d8%a7%d9%87%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%d8%aa%d8%a7%db%8c%d9%84-%d9%85%d8%b9%d8%af%d9%86%db%8c/ https://www.knauftop.com/%d8%b1%d8%a7%d9%87%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%d8%aa%d8%a7%db%8c%d9%84-%d9%85%d8%b9%d8%af%d9%86%db%8c/#respond Thu, 23 Mar 2023 10:32:32 +0000 https://www.knauftop.com/?p=10129 راهنمایی خرید تایل معدنی انتخاب کاشی می تواند یک چشم انداز ترسناک باشد. علاوه بر پیدا کردن رنگ و سبکی که دوست دارید، تعدادی مواد و اشکال وجود دارد که به تکنیک‌های مختلف تناسب نیاز دارند و برای اهداف خاصی مناسب هستند. صرف ساعت‌ها یا روزها برای مرور مجموعه‌های کاشی به صورت آنلاین آسان است، […]

The post راهنمایی خرید تایل معدنی appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
راهنمایی خرید تایل معدنی

انتخاب کاشی می تواند یک چشم انداز ترسناک باشد. علاوه بر پیدا کردن رنگ و سبکی که دوست دارید، تعدادی مواد و اشکال وجود دارد که به تکنیک‌های مختلف تناسب نیاز دارند و برای اهداف خاصی مناسب هستند. صرف ساعت‌ها یا روزها برای مرور مجموعه‌های کاشی به صورت آنلاین آسان است، فقط به یافتن کاشی‌های مورد نیاز برای ملک خود نزدیک‌تر نمی‌شوید. این مقاله راهنمای خریداران کاشی‌ها را ارائه می‌دهد تا پیدا کردن کاشی‌های کامل خود را آسان‌تر کند و مطمئن شود که انتخاب شما برای ملک شما مناسب است پس در این مقاله از کناف تاپ با ما همراه باشید، همچنین در نظر داشته باشید برای خرید تایل گچی از کناف تاپ میتوانید با ما تماس بگیرید و یا از فروشگاه سایت دیدن فرمایید.

 

مواد کاشی

کاشی‌های سرامیکی

کاشی‌های سرامیکی عمدتاً با استفاده از خاک رس و ماسه تولید می‌شوند که به صورت پودر بسیار ریز آسیاب شده و با آب مخلوط می‌شود. این مخلوط قبل از خشک شدن، رنگ آمیزی و لعاب در فشار بالا فشرده می شود و سپس در حدود 1000 درجه سانتیگراد پخته می شود. تکنیک‌های اساسی مورد استفاده برای ایجاد کاشی‌های سرامیکی هزاران سال است که وجود داشته‌اند و آن‌ها را به یک انتخاب قابل اعتماد و سنتی تبدیل می‌کنند که برای طیف وسیعی از اهداف مناسب است.

 

کاشی های چینی

کاشی های چینی به روشی مشابه کاشی های سرامیکی، با خاک رس و ماسه ساخته می شوند، اما با استفاده از خاک رس بسیار متراکم تر، معروف به کائولن. فلدسپات، یک ماده معدنی سنگ‌ساز در مخلوط موجود است و کاشی‌ها در دمای بسیار داغ‌تری نسبت به سرامیک (تا 1400 درجه سانتی‌گراد) پخته می‌شوند و در نتیجه کاشی سخت‌تر و سخت‌تر ایجاد می‌شود. کاشی های چینی لعابدار به همین ترتیب ایجاد می شوند، اما قبل از پختن با یک لایه شیشه مایع پوشانده می شوند. این فرآیند منجر به کاشی‌هایی می‌شود که به عنوان کاشی‌های «نیمه شیشه‌ای» نیز شناخته می‌شوند، که دارای سطحی سخت و درخشان هستند. در مقابل، کاشی‌های چینی «کاملاً شیشه‌ای» یا با بدنه کامل با استفاده از یک لایه چینی ایجاد می‌شوند. کاشی های شیشه ای دارای نرخ جذب آب بسیار پایین (کمتر از 0.5٪) هستند که آنها را برای حمام ایده آل می کند.

 

کاشی تخته سنگ

تخته سنگ یک سنگ دگرگونی است که به راحتی می توان آن را به صفحات تقسیم کرد. تخته سنگ بسیار بادوام است، اگر به خصوص قوی نباشد. مانند سنگ آهک، روش طبیعی تشکیل تخته سنگ به این معنی است که دارای بافت ها و رنگ های مختلف است. پوشش کاشی های تخته سنگی بسیار متفاوت است، از سطوح صاف گرفته تا ظاهر خشن تر و روستایی. اگر انواع طبیعی‌تری از کاشی‌های تخته سنگی را انتخاب می‌کنید، باید برای درجاتی از انحراف در اندازه و ضخامت کاشی‌ها آماده باشید، که در حین نصب نیاز به بسترسازی مناسب دارد تا ظاهر یکنواخت‌تری به آنها بدهد. اگر می‌خواهید ظاهری صاف‌تر و یکدست‌تر داشته باشید، کاشی‌های تخته سنگی «تریک‌شده» زیادی وجود دارد، اگرچه ممکن است همچنان در برابر خراشیدن آسیب‌پذیر باشند.

 

کاشی های گرانیتی

کاشی های گرانیتی با استفاده از یک سنگ آذرین مخصوصا سخت ساخته می شوند که پس از سرد شدن و سخت شدن ماگما به آرامی تشکیل می شود. سنگ حاصل به طور قابل توجهی سخت است و کاشی های گرانیتی را به قوی ترین نوع که به طور گسترده از خرده فروشان در دسترس است تبدیل می کند. کاشی های گرانیتی صیقلی، علاوه بر دوام بسیار بالایی که دارند، می توانند بسیار زیبا باشند و با کریستال هایی که به طور طبیعی در داخل آن شکل گرفته اند تزئین شده باشند.

 

کاشی های سنگ آهک

سنگ آهک یک سنگ رسوبی طبیعی است که به تدریج توسط لایه هایی از مواد آلی تشکیل می شود و در نتیجه ماده ای با ترکیب منحصر به فرد ایجاد می شود. کاشی های ساخته شده از سنگ آهک هر کدام نشانه ها و رنگ های جداگانه ای را نشان می دهند، به این معنی که کاشی های شما واقعا منحصر به فرد خواهند بود. به عنوان یک سنگ طبیعی، سنگ آهک به سختی سنگ های ساخته شده نیست، تا حدودی در برابر خرد شدن آسیب پذیر است و می تواند دارای برخی عیوب سطحی باشد. اگر سطحی کاملا صاف می خواهید، سنگ آهک ممکن است بهترین انتخاب نباشد، اما این کاشی ها فردیت را ارائه می دهند و برای خواص سنتی یا روستایی بسیار عالی هستند.

کاشی‌های ماسه‌سنگ

ماسه‌سنگ، همانطور که از نامش پیداست، یک سنگ رسوبی است که از رسوبات ماسه‌ای تشکیل می‌شود که در طول زمان فشرده می‌شوند و در نهایت منجر به ایجاد یک سنگ بسیار سخت می‌شود. ماسه سنگ به راحتی با سطح درشت آن شناسایی می شود و کاملا متخلخل است. این ظاهر طبیعی، کاشی‌های ماسه‌سنگ را به انتخابی بسیار محبوب برای سطوح خارجی و همچنین برای حمام‌ها و آشپزخانه‌هایی تبدیل می‌کند که برای القای حس ساحلی در نظر گرفته شده‌اند. اگر در داخل خانه استفاده می شود، برای مثال در حمام، بسیار مهم است که سطح کاشی های ماسه سنگی را آب بندی کنید، زیرا معمولاً ضد آب نیستند.

 

کاشی های سفالی

سفالین یکی از قدیمی ترین مصالح کاشی است که هنوز مورد استفاده قرار می گیرد و از قالب گیری خاک رس طبیعی و سپس پختن در کوره به وجود می آید. نتیجه یک کاشی است که سفت و سخت و بی زمان است. کاشی‌های سفالی را می‌توان با دست قالب‌گیری کرد و حس سنتی‌تر و روستایی‌تری به شما می‌دهد یا به صورت یکنواخت با قالب‌گیری ماشینی ایجاد می‌شود. کاشی های سفالی تراکوتا اجتناب ناپذیر لبه ها و تغییرات جزئی شکل را تحمل می کنند، اما اینها نشانه های یک سطح سفالی سنتی هستند. مانند سنگ آهک، این کاشی ها متخلخل هستند و اگر قرار باشد در معرض رطوبت زیادی قرار بگیرند، نیاز به آب بندی دارند.

 

کاشی تراورتن

تراورتن نوعی سنگ طبیعی است که در مناطقی با چشمه های غنی از مواد معدنی تشکیل می شود. تراورتن در نتیجه فرآیند منحصر به فرد خود، ساختار لانه زنبوری دارد که به این معنی است که کاشی های آن دارای عیوب قابل توجه و حفره های کوچک هستند. دو نوع اصلی کاشی‌کاری تراورتن وجود دارد: کاشی‌های پرشده که دارای این عیوب سطحی هستند که با رزینی مطابق با رنگ سنگ پر شده است، یا کاشی‌های پر نشده که در هنگام نصب با دوغاب پر می‌شوند. کاشی‌های پر شده صاف‌تر هستند، اما احتمالاً با استفاده طولانی‌مدت، این عیوب را به پایان خواهند رساند. این به راحتی با دوغاب یا رزین همرنگ برطرف می شود و هیچ مشکل مهمی ایجاد نمی کند.

 

کاشی‌های مات

کاشی‌هایی با روکش مات به گونه‌ای طراحی شده‌اند که نور را منعکس نمی‌کنند، و برای استفاده در اتاق‌های روشن که نمی‌خواهید نور از کاشی‌های شما تابیده شود و در اطراف فضا خیره شود، ایده‌آل است. این به ویژه در آشپزخانه ها و حمام های سنتی و روستایی مناسب است.

 

کاشی‌های پایانی ساتن

کاشی‌های ساتن سطح میانی بین کاشی‌های صیقلی و مات را اشغال می‌کنند و دارای درخشندگی کمی هستند که فقط مقدار مشخصی نور را منعکس می‌کند. روکش ساتن زمانی ایده آل است که می خواهید سطحی روشن و صاف داشته باشید اما نور زیادی را در اطراف اتاق خود منعکس نکنید.

 

کاشی‌های پرداخت صیقلی

معمولاً کاشی‌های چینی یا سنگ طبیعی، کاشی‌های پرداخت صیقلی با یک چرخ ساینده به صورت مکانیکی صیقل داده می‌شوند تا سطحی بسیار بازتابنده ایجاد کنند. این کاشی ها در حمام ها و آشپزخانه های مدرن بسیار محبوب هستند و سطوح درخشانی را ارائه می دهند که تمیز کردن آنها بسیار آسان است. کاشی‌های نیمه صیقل‌شده فرآیند صاف‌کاری مشابهی را انجام می‌دهند، اما نه به‌طور کامل، و حدود نیمی از کاشی را با سطح بافتی باقی می‌گذارند. کاشی های صیقلی را نباید با کاشی های روکش شده اشتباه گرفت، کاشی هایی که سطوح صافی نیز دارند اما عمداً کهنه می شوند.

 

کاشی‌های پرشده

کاشی‌های پرشده، کاشی‌های سنگی طبیعی هستند که به منظور ایمن‌تر شدن و ایجاد ظاهر فرسوده قطعات قدیمی‌تر، صاف شده‌اند. به دلیل فرآیندی که برای ایجاد آن‌ها انجام می‌شود، کاشی‌های غلت‌خورده نامیده می‌شوند که در آن کاشی‌ها در یک بشکه با آب، ماسه و سنگ‌های کوچک قرار می‌گیرند و سپس به منظور شبیه‌سازی فرسایش طبیعی می‌چرخند.

 

کاشی های Encaustic

کاشی های Encaustic به نظر می رسد که نقش آنها در سطح کاشی منبت کاری شده است. در حالی که این پایان هنری قبلاً با دست انجام می‌شد، و قبل از پختن کاشی، یک الگو را روی سطح نقاشی می‌کردند، اکنون می‌توان همان اثر را با یک پرس مکانیکی به دست آورد و الگویی ایجاد کرد که سپس در حین پخت به هم متصل می‌شود. در صورت مراقبت مناسب، کاشی های انکوستیک باید الگوهای خود را برای سالیان طولانی حفظ کنند.

 

کاشی های شیشه ای مات

کاشی های شیشه ای مات به روشی مشابه کاشی های شیشه ای معمولی ایجاد می شوند، اما سپس با اسید یا سند بلاست حکاکی می شوند تا ظاهر مه آلود مشخصی به آنها بدهد.

کاشی‌های عتیقه

پس از سال‌ها استفاده مکرر، کاشی‌های سنگ طبیعی در معرض ساییدگی و پارگی اجتناب‌ناپذیر قرار می‌گیرند، خواه این خود را به صورت خراش، تراشه یا سایر عیوب نشان دهد. در محیط مناسب، این در واقع می تواند زیبایی کاشی ها را افزایش دهد و حسی کهنه تر و روستایی به آنها بدهد. کاشی‌هایی با روکش آنتیک تحت فرآیندی قرار می‌گیرند که با کاشی‌های جدیدتر این ظاهر را ایجاد می‌کند و به شما کمک می‌کند بدون نیاز به خرید دست دوم احساسی را که می‌خواهید ایجاد کنید.

 

کاشی های برس خورده

محبوب ترین کاشی های برس خورده تخته سنگ است که اغلب می تواند تعدادی لبه های تیز داشته باشد. فرآیند مسواک زدن برای نرم کردن این لبه‌ها در نظر گرفته شده است، و در نتیجه کاشی ظاهری اصلی خود را حفظ می‌کند، اما اکنون برای لمس یا راه رفتن ایمن‌تر و راحت‌تر است.

 

کاشی‌های لعاب‌دار ترق

لعاب ترقه‌ای به کاشی‌ها با ترک خوردن لعاب در طول فرآیند تولید، اثری عمداً کهنه یا فرسوده می‌دهد. به طور سنتی، این امر با گرم کردن کاشی ها در حین پخت و سپس قرار دادن فوراً در معرض سرمای شدید به منظور ایجاد شوک حرارتی، جمع شدن لعاب و ترک خوردن آن به دست می آمد. فرآیند مدرن ساده تر است. لعاب‌های خاصی ایجاد می‌شوند که در حین خشک شدن کاشی‌ها منقبض می‌شوند، لعاب را ترک می‌کنند و کاشی‌ای تولید می‌کنند که برای مناطقی که سطح کاملاً صاف و جدید نمی‌خواهید ایده‌آل است.

 

کاشی های رنگین کمانی

کاشی های رنگین کمانی کاشی های تک رنگی هستند که از نظر بصری چشمگیر هستند که اگر از زوایای مختلف به آنها نگاه شود یا به طور متفاوتی نوردهی شوند، ظاهر سایه ها و رنگ های دیگر را دارند. این کاشی ها به شما این امکان را می دهند که یک طرح رنگی یکنواخت ایجاد کنید که از نظر بصری نیز منحصر به فرد است و توجه را جلب می کند و هر بار که آن را می بینید ظاهر متفاوتی دارد.

 

کاشی های اسپلیت فیس

کاشی های اسپلیت فیس کاشی های بزرگی هستند (معمولاً تخته سنگ) که از چسباندن قطعات کوچکتر سنگ در طول فرآیند تولید به هم تشکیل می شوند و به شما امکان می دهند سطوح بزرگ را بدون نیاز به دوغاب کاشی کنید. مزیت کاشی های صورت تقسیم شده، عدم وجود دوغاب، نیز منفی آنهاست. آنها باید فقط در مناطق خشک استفاده شوند، زیرا آنها محافظت قابل توجهی در برابر آب ندارند.

 

چاپ کاشی جوهرافشان

چاپ جوهر افشان یک تکنیک مدرن برای افزودن الگوها و طرح های دیگر به کاشی است، تقریباً به همان روشی که چاپگر رایانه خانگی تصاویر را روی کاغذ قرار می دهد. دقت و طیف رنگی چاپ جوهر افشان به این معنی است که کاشی ها را می توان با سرعتی بسیار بیشتر از قبل به طور پیچیده تزئین کرد. چاپ جوهر افشان همچنین امکان تنوع خودکار را فراهم می کند، مانند تولید تعداد معینی کاشی با طرح های کمی متفاوت، یا افزودن تنوع به الگوهای مشابه مانند رگه های سنگ طبیعی روی کاشی ها.

 

کاشی های دوقلو

نوعی کاشی چینی با طرح هایی که با استفاده از تکنیک خاصی به آن اضافه شده اند. در جایی که کاشی‌های چینی معمولی در طول ساخت یک رنگ واحد داده می‌شوند، کاشی‌های دوشارژ قبل از فشار دادن دو رنگ مختلف به کاشی اضافه می‌شوند. به لطف روش های ساخت مدرن، این امر به گونه ای محقق می شود که طرح ها دقیقاً در یک لایه ضخیم به کاشی اضافه شوند. برخلاف کاشی‌های رنگی سنتی، کاشی‌های دوشاخه به‌ویژه قوی و بادوام هستند و برای افزودن شخصیت به کف‌های پرکاربرد مانند هتل‌ها، فرودگاه‌ها و دیگر فضاهای عمومی ایده‌آل هستند.

 

کاشی های لیستلو

این کاشی های کوچکتر برای تقویت جلوه کاشی های دیگر طراحی شده اند، یا با ایجاد یک حاشیه در اطراف یک منطقه کاشی کاری شده یا با جدا کردن دو مجموعه مجزا از کاشی ها. کاشی‌های لیستلو را می‌توان برای دستیابی به حالت‌های مختلف، افزودن رنگ به یک ناحیه سفید یا سیاه ساده و یا معرفی الگویی برای تنوع بصری استفاده کرد.

 

کاشی های روستایی

کاشی های روستایی به گونه ای برش داده می شوند که از تکه ای به قطعه دیگر سازگار نیستند و در نتیجه کاشی هایی سنتی و خانگی به نظر می رسند. این کاشی‌ها برای پروژه‌های بازسازی، مانند خانه‌های مزرعه و کلبه‌های قدیمی، یا برای ساختمان‌های جدید که به دنبال ایجاد حسی بی‌انتها هستید، عالی هستند.

 

کاشی های لبه اریب دار

کاشی های لبه دار دارای سطح شیبدار هستند که به لبه های نازک تبدیل می شوند. این کار به کاشی کاراکتر بیشتری می بخشد و منعکس کننده نور در جهات بیشتر است که برای روشن کردن مناطق تاریک یا تاریک ایده آل است.

 

کاشی‌های لبه گرد

کاشی‌های لبه گرد، که به کاشی‌های پوزه‌ای نیز معروف هستند، در دو نوع تک لبه و دو لبه، با یک لبه یا دو لبه به ترتیب در دسترس هستند. این کاشی‌ها معمولاً با استفاده از سنگ طبیعی یا مواد سرامیک تولید می‌شوند و لبه‌های گرد آن‌ها آنها را برای نصب در پروژه‌های ساختمانی، مانند طاقچه‌ها یا پله‌ها، بدون نیاز به گرد کردن دستی کاشی‌ها یا خرید تزئینات کاشی اضافی، ایده‌آل می‌کند.

The post راهنمایی خرید تایل معدنی appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
https://www.knauftop.com/%d8%b1%d8%a7%d9%87%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%d8%aa%d8%a7%db%8c%d9%84-%d9%85%d8%b9%d8%af%d9%86%db%8c/feed/ 0
مقاومت دیوارهای کناف در مقابل ضربه چگونه است؟ https://www.knauftop.com/%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%88%d9%85%d8%aa-%d8%af%db%8c%d9%88%d8%a7%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d9%86%d8%a7%d9%81-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%82%d8%a7%d8%a8%d9%84-%d8%b6%d8%b1%d8%a8%d9%87-%da%86%da%af%d9%88/ https://www.knauftop.com/%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%88%d9%85%d8%aa-%d8%af%db%8c%d9%88%d8%a7%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d9%86%d8%a7%d9%81-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%82%d8%a7%d8%a8%d9%84-%d8%b6%d8%b1%d8%a8%d9%87-%da%86%da%af%d9%88/#respond Fri, 15 Apr 2022 07:06:32 +0000 https://www.knauftop.com/?p=10093 کناف مصارف بسیار گوناگون و متعددی دارد و در ساختار محصولات مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد. انتخاب کناف باید اصولی و متناسب با نوع کاربری فضا باشد. تنها در این صورت است که این محصولات مقاومت مورد نیاز شما را فراهم می­کنند. در این محتوا می‌خواهیم به بررسی میزان مقاومت دیوارهای کنافی به ویژه در […]

The post مقاومت دیوارهای کناف در مقابل ضربه چگونه است؟ appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
کناف مصارف بسیار گوناگون و متعددی دارد و در ساختار محصولات مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد. انتخاب کناف باید اصولی و متناسب با نوع کاربری فضا باشد. تنها در این صورت است که این محصولات مقاومت مورد نیاز شما را فراهم می­کنند.

در این محتوا می‌خواهیم به بررسی میزان مقاومت دیوارهای کنافی به ویژه در مقابل ضربات بپردازیم. پس اگر درگیر کارهای تأسیساتی و ساخت و ساز هستید آشنایی با این دیوارها به شما کمک شایانی خواهد کرد.

مقاومت دیوارهای کناف در مقابل ضربه چگونه است؟

به طور کلی می‌توان گفت که دیوارهای کنافی در برابر ضربات عادی که معمولا به دیوارها وارد می‌شوند مقاوم می‌باشند.

میزان مقاومت دیوارها با توجه به ضخامت لایه‌های پوششی و فاصله‌ی سازه‌ها مشخص می‌گردد. هر چه قدر که ضخامت بیشتر شود و فاصله سازه‌ها کاهش یابد بدیهی است که مقاومت دیوارها در برابر انواع ضربات افزایش پیدا می‌کند.

Kplus  یک نمونه دیوار کنافی با کیفیت است که می‌تواند به خوبی در برابر نیروهایی که در راستای عمود بر آن وارد می‌شود مقاومت کند.

طبق نتایج منتشر شده از آزمایشاتی که بر روی این دیوارها انجام شده دیوارهای Kplus   می‌توانند در برابر ضرباتی که شتاب آن‌ها به بیش از 5g می‌رسد مقاومت کنند. این قبیل دیوارها به لحاظ رفتار میان قابی و انعطاف پذیری کاملا ایده آل هستند.

در صورتی که اتصالات مناسب باشند می‌توان این دیوارها را از سازه جدا کرد تا از اثرات متقابلی که بین دیوار و سازه به وجود می‌آید جلوگیری کرد. یکی دیگر از مزایای این دیوارها این است که دچار شکست انفجاری نمی‌گردند و آواری را به بار نمی‌آورند.

مقاومت دیوارهای کناف در مقابل ضربه چگونه است؟

ساختار کناف کی پلاس

در گذشته آب یکی از ارکان اساسی در ساخت و ساز ساختمان‌ها محسوب می‌شد. اما این روزها سیستم ساخت و ساز خشک یا همان بدون استفاده از آب از جمله روش‌های نوینی است که توانسته جایگزین خوبی برای مصالح سنتی باشد.

این روش در اروپا جا افتاده و در ایران نیز در حال گسترش می­باشد. کناف یکی از تجهیزات کاربردی در این سیستم است.

در واقع کناف­ها صفحات  گچی روکش‌های کاغذی هستند که برای ساخت دیوار کاذب، سقف کاذب و یا ایجاد دکور بر روی آن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کناف نام برند آلمانی این محصولات است که اخیرا این شرکت نام برند خود را به کی پلاس تغییر داده است.

زیرساز دیوار کناف را، مجموع سازه‌های استاد و رانرها تشکیل می‌دهند. رانر در کف و سقف به عنوان نگهدارنده عمل می‌کند. استاد نیز در دهانه‌ی رانر قرار می‌گیرد.

مزایای استفاده از کناف یا کی پلاس

مهم‌ترین خاصیت دیوارهای کناف این است که بسیار سبک هستند به طوری که در مقایسه با دیوارهای سنتی تا 15 برابر سبک‌تر می­باشند.

مزیت دیگر این محصولات سهولت و سرعت بالا در اجرای آن‌ها است. این محصولات عایق‌اند و در کنار جلوگیری از اتلاف انرژی مانع از عبور بیش از حد صدا نیز می‌شوند.

در این دیوارها تنوع و خلاقیت بیشتری می‌توان به کاربرد لذا با انواع محیط‌ها و دکورها همخوانی دارند.

مقاومت مکانیکی دیوار کناف

در این قسمت می‌خواهیم به بررسی مؤلفه‌های مهم و دخیل در مقاومت و ایستایی دیوارهای کناف بپردازیم.

ارتفاع مجاز

ارتفاعی که طراح برای دیوار در نظر می‌گیرد در تعدد و ضخامت صفحات، اندازه و فاصله استادها و در نهایت تعداد ردیف سازه تاثیر می‌گذارد. گاهی اوقات برای ارتفاع دادن به دیوارها نیاز است که از دو عدد استاد استفاده شود.

محل نصب دیوار کناف

کاربری محیط، محل قرارگیری دیوار و ارتفاع دیوار از جمله عواملی هستند که هنگام نصب و طراحی دیوار باید مورد بررسی قرار گیرند. دو منطقه مهم به لحاظ نصب وجود دارند:

منطقه نصب یک: مناطقی که تجمع افراد کم است.

منطقه نصب دو: محیط‌هایی که تجمع افراد در آن‌ها زیاد می‌باشد و یا مناطقی که پرتگاه‌هایی با بیش از عمق یک متر وجود دارند.

محل نصب دیوار کناف

محل نصب دیوار کناف

افزایش مقاومت دیوار کناف در برابر ضربه

در قسمت قبل در مورد دو مورد از فاکتورهایی که با کمک آن‌ها می‌توان مقاومت دیوارها را بالا برد اشاره کردیم. یک عامل سومی هم وجود دارد که می‌تواند تاثیر به سزایی در مقاومت دیوارها داشته باشد. کلیه‌ی عوامل شامل موارد زیر می‌باشند:

  • افزایش دادن ضخامت لایه‌های پوششی
  • کم کردن فاصله بین سازه‌ها
  • استفاده از پنل­هایی که مقاومت مکانیکی بالاتری دارند مانند پنل گچی دیامانت

نصب بارهای طره‌ای

هر نوع دیوار خشک کنافی مقاومت مکانیکی مختص خود را دارند. زمانی که می‌خواهید ساختار دیوار را مشخص کنید حتما به بارهای طره‌ای که بر روی دیوار نصب می‌شوند توجه داشته باشید. انواع قفسه‌ها، ادوات و تجهیزات، سرویس بهداشتی، رادیاتور، جعبه آتش نشانی و تابلوهای برقی که روکار هستند انواع بارها را تشکیل می‌دهند. برای برخی از بارها نیاز است که طراح، از همان زمان طراحی و ساخت، آن‌ها را در نظر بگیرد.

قیمت کناف

افراد تا جایی که امکان داشته باشد به دنبال اجرای دیوارهای کناف ارزان اما حرفه‌ای هستند. در وهله‌ی نخست پیشنهاد می‌شود که از کمک افرادی حرفه‌ای و با تجربه در این راه بهره ببرید.

اجرای این دیوارها توسط افراد متخصص این مزیت را دارد که دیگر شاهد نقص در سازه‌ها، شکاف پارتیشن‌ها و مشکلات متعاقب آن‌ها، عدم تعادل، عدم تطابق، ایجاد امواج و برجستگی نخواهید بود.

توجه داشته باشید که همیشه باید قیمت را در کنار کیفیت در نظر بگیرید. با در نظر گرفتن این دو مؤلفه به دنبال پیشنهادهای مقرون به صرفه باشید.

با چند شرکت طراحی و ساخت سازه ارتباط بگیرید و از آن‌ها در مورد ویژگی‌ها و در نهایت قیمت محصولاتشان بپرسید.

اجرای سیستم‌های نوین ساختمانی

کناف تاپ از جمله مجریان سیستم‌های نوین ساختمانی و تأسیساتی می‌باشد که انواع دیوارها، سقف‌ها و سیستم‌های حفاظتی را برای ساختمان‌های شما طراحی می‌کنند.

اجرای روش‌های جدید در هر حوزه‌ای من جمله تأسیساتی و ساختمانی به انواع تجهیزات و وسایل نیاز دارد. استاد فایندر، انبر پانچ، انبر پرس بولت پروانه­ایی (بولت كش)، پخ زن و جک پایی غلتکی از جمله وسایلی هستند که در ساخت دیوارهای کناف مورد استفاده قرار می‌گیرند. کناف تاپ تمامی محصولات مورد نیاز را در اختیار شما قرار می‌دهد.

دیوارهای کنا

دیوار W111

این دیوار را می‌توان ساده‌ترین نوع دیوار کناف دانست. سرعت ساخت و نصب این دیوارها بسیار زیاد است لذا بیشتر برای تقسیم بندی فضای داخلی مورد استفاده قرار می‌گیرند. ضمن این که فضای به نسبت کمتری را نسبت به سایر نمونه‌ها اشغال می‌کند.

در دیوارهای W111 یک ردیف زیرساز داریم که در میان آن‌ها عایق پشم معدنی قرار می‌گیرد و در یک سمت دیوار یک لایه پنل می‌خورد که خاصیت حرارتی دارد و عایق صوتی ایجاد می‌نماید.

مقاومت سقف و دیوارهای کاذب در برابر زلزله

نوع ساختمان یک عامل مهم در میزان بروز خسارات جانی و مالی پس از وقوع هر زلزله می‌باشد. طبق استانداردهایی که وجود دارد سقف کاذب علاوه بر سبک بودن باید شکل پذیر هم باشد.

این شکل پذیری در حرکت رفت و برگشتی زلزله به ایستایی ساختمان کمک می‌کند و میزان خسارت را کاهش می‌دهد.

کناف ضد حریق

یک نمونه از انواع نمونه‌های کناف مدل‌های ضد حریق هستند. کناف ضد حریق صفحه­ی گچی نسوزی است که در ساختمان سازی بسیار حائز اهمیت می‌باشد. این صفحات در برابر آتش بسیار مقاوم هستند و مانع از گسترش و نفوذ حریق در فضاهای مختلف می‌شوند.

آن‌ها حرارت را حتی در زمانی که دما به بیش از 220 درجه فارنهایت یا 90 درجه سانتی گراد می‌رسد از خود عبور نمی‌دهند.

علت این رفتار کناف­ های ضد حریق وجود ترکیبات شیمیایی آب است که وقتی در معرض حرارت زیاد قرار می‌گیرند تبخیر می‌شوند. حتی زمانی که ترکیبات آبی تمام ‌شوند و کلسیناسیون به آخر رسد باز هم به عنوان یک سد در برابر آتش عملکرد خوبی دارند.

The post مقاومت دیوارهای کناف در مقابل ضربه چگونه است؟ appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
https://www.knauftop.com/%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%88%d9%85%d8%aa-%d8%af%db%8c%d9%88%d8%a7%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d9%86%d8%a7%d9%81-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%82%d8%a7%d8%a8%d9%84-%d8%b6%d8%b1%d8%a8%d9%87-%da%86%da%af%d9%88/feed/ 0
انواع سقف کاذب و مناسب ترین مدل برای استفاده https://www.knauftop.com/%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%d8%b3%d9%82%d9%81-%da%a9%d8%a7%d8%b0%d8%a8-%d9%88-%d9%85%d9%86%d8%a7%d8%b3%d8%a8-%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d9%85%d8%af%d9%84-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d8%b3%d8%aa/ https://www.knauftop.com/%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%d8%b3%d9%82%d9%81-%da%a9%d8%a7%d8%b0%d8%a8-%d9%88-%d9%85%d9%86%d8%a7%d8%b3%d8%a8-%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d9%85%d8%af%d9%84-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d8%b3%d8%aa/#respond Thu, 10 Mar 2022 19:27:24 +0000 https://www.knauftop.com/?p=10082 امروزه استفاده از انواع سقف کاذب در بسیاری از فضاها با استقبال بی نظیری روبرو شده است. زیرا علاوه بر افزایش زیبایی سقف به مخفی کردن تاسیسات عبوری از سقف نیز کمک می نماید. همچنین در صورتی که سقف اصلی دچار عیوب ظاهری باشد، به راحتی میتوان با کمک سقف های کاذب آن ها را […]

The post انواع سقف کاذب و مناسب ترین مدل برای استفاده appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
امروزه استفاده از انواع سقف کاذب در بسیاری از فضاها با استقبال بی نظیری روبرو شده است. زیرا علاوه بر افزایش زیبایی سقف به مخفی کردن تاسیسات عبوری از سقف نیز کمک می نماید. همچنین در صورتی که سقف اصلی دچار عیوب ظاهری باشد، به راحتی میتوان با کمک سقف های کاذب آن ها را پوشش داد. سازه اصلی ساختمان بار ناشی از سقف های کاذب را تحمل می نماید. از طرفی سقف کاذب می تواند یک عایق صوتی و حرارتی بسیار مناسب برای فضای داخلی ساختمان ها باشد و به نورپردازی بهتر سقف کمک نماید. همچنین انواع سقف های کاذب نقش بسیار موثری در طراحی دکوراسیون داخلی دارند و جزو عناصر بسیار جذاب و ایده آل در معماری شناخته می شوند. با توجه به تنوع سقف کاذب، می توان آن ها را کاملا با توجه به سلیقه و سبک طراحی داخلی مورد استفاده قرار داد. به همین منظور در ادامه شما را با انواع سقف کاذب و مناسب ترین مدل سقف کاذب به طور کامل آشنا می کنیم.

انواع سقف کاذب و مناسب ترین مدل برای استفاده

انواع سقف کاذب

  1. رابیتس: از رایج ترین نوع سقف کاذب می توان به رابیتس اشاره نمود. که ورقی گالوانیزه و مشبک می باشد. این سقف به صورت مسطح و برجسته ساخته می شود. که مسطح در دهانه های کوچک و برجسته در دهانه های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد.
  2. پنل های گچی پیش ساخته: این سقف نیز از مقاومت بالایی در برابر حرارت و زلزله برخوردار است. همچنین سازگاری آن با محیط زیست از دیگر مزایای آن شناخته می شود.
  3. کناف: در بسیاری از ساختمان های نوساز از این سقف کاذب استفاده می شود. که به صورت یکپارچه و مشبک مورد استفاده قرار می گیرد. از مهم ترین مزایای کناف می توان به وزن سبک و قیمت مناسب آن اشاره نمود.
  4. گریلیوم: این نوع سقف نیز به صورت تزیینی مورد استفاده قرار می گیرد و با عنوان سقف باز نیز شناخته می شود. از مهم ترین مزایای این سقف می توان به قابلیت نصب دریچه پشت آن اشاره نمود.
  5. ترکیبی: سقف های کاذب ترکیبی با چند نوع سقف کاذب اجرا می شوند. زیرسازی و تعیین مقاومت سازه پیش از اجرای این سقف از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
  6. چوبی: این سقف از محبوبیت بسیار بالایی در دکوراسیون کلاسیک برخوردار است. زیرا فضایی گرم و صمیمی ایجاد می نماید. همچنین می تواند تاثیر بسیار زیادی در جذابیت و منحصر به فرد بودن طراحی داخلی داشته باشد.
  7. آلومینیومی: از مهم ترین ویژگی های این نوع سقف می توان به تزیینی بودن آن، قابلیت دسترسی به پشت آن، مقاوم در برابر حرارت و سهولت در نصب تایتل ها اشاره نمود.
  8. مجازی: سقف های مجازی یا همان کشسان، می توانند آسمان مجازی را به نمایش بگذارند. بنابراین در بسیاری از فضاها به خصوص آشپزخانه و حمام مورد استفاده قرار می گیرند.
  9. آکوستیک: این سقف عایق صوتی و حرارتی مناسبی می باشد و از قیمت مقرون به صرفه ای نیز برخوردار است. به همین دلیل انتخاب بسیار مناسبی برای سالن های کنفرانس و سینما می باشد. سهولت در نصب تایتل ها نیز از دیگر مزایای این سقف شناخته می شود.
  10. آی گلس: راز ایج ترین سقف های کاذبی که در ایران مورد استفاده قرار می گیرند، سقف های آی گلس می باشند. این سقف ها می توانند به خوبی نور را از خود عبور دهند. همچنین ترکیب آن ها با سقف های چوبی جذابیت منحصر به فردی را ایجاد خواهد نمود. از مهم ترین ویژگی این سقف می توان به وزن سبک در کنار تنوع طرح آن اشاره نمود.
  11. طلقی: سقف های طلقی بسیار پرکاربرد می باشند و می توانند نور را از خود عبور دهند. همچنین به دلیل سرعت بالای نصب و هزینه مناسب آن ها از محبوبیت بسیار زیادی نیز برخوردار می باشند.
  12. شیشه ای: این سقف ها نیز تزیینی هستند و معمولا به صورت سکوریت مورد استفاده قرار می گیرند. قابلیت عبور نور و سهولت در نظافت از مهم ترین مزایای سقف های شیشه ای می باشد. از طرفی می توان این سقف ها را در طرح و رنگ های مختلف مورد استفاده قرار داد.

انواع سقف کاذب و مناسب ترین مدل برای استفاده

مزایا و معایب استفاده از سقف کاذب

استفاده نمودن از سقف کاذب در فضاهای مختلف از مزایا و معایب قابل توجهی برخوردار است. که از مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره نمود.

مزایا:

  • سقف های کاذب نوعی عایق صوتی ایده آل می باشند. که از انتقال صدا بین طبقات جلوگیری می نمایند.
  • این سقف ها را به راحتی می توان جابجا نمود. به همین دلیل هزینه های اجرا و تعمیر آن ها به میزان قابل توجهی نسبت به سقف های اصلی کمتر است.
  • سقف های کاذب عایق حرارتی مناسبی هستند و از اتلاف انرژی در ساختمان نیز جلوگیری می نمایند.
  • سهولت در تعمیر این سقف ها از دیگر مزایای آن ها می باشد.
  • به راحتی می توان با کمک آن ها تاسیسات و سیم کشی های عبوری از سقف را مخفی نمود.
  • کمک به نورپردازی بهتر و جذاب تر از دیگر مزایای استفاده از سقف کاذب است.
  • در صورت اجرای این سقف ها میزان مصرف سوخت نیز به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.

معایب:

  • طول عمر نسبتا کوتاه سقف های کاذب از بارزترین معایب آن ها شناخته می شود.
  • همچنین در صورت عدم مراقبت درست پس از مدتی تغییر رنگ داده و غبار می گیرند.
  • از طرفی با توجه به نصب آن ها زیر سقف های اصلی، ارتفاع فضای داخلی را کاهش می دهند.

مقاومت کم آن ها در برابر حوادث طبیعی نسبت به سقف های اصلی از دیگر معایب سقف های کاذب می باشد.

کاربرد انواع سقف کاذب

از سقف کاذب در بسیاری از فضاها می توان استفاده نمود. که از مهم ترین کاربرد این سقف ها ایجاد هماهنگی میان سبک طراحی و دکوراسیون داخلی سالن های پذیرایی است. همچنین در سرویس بهداشتی و حمام نیز از این سقف ها استفاده می شود. البته با توجه به رطوبت بالای سرویس بهداشتی و حمام باید از سقف کاذب مقاوم در برابر رطوبت و PVC استفاده نمود. در طراحی اتاق خواب نیز از این سقف ها استفاده می شود. زیرا می تواند به نورپردازی فوق العاده و ایجاد فضایی آرامش بخش در اتاق خواب کمک نماید. از دیگر فضاهایی که در آن از سقف کاذب استفاده می شود، می توان به آشپزخانه ها، کتابخانه و فضاهای اداری اشاره نمود.

مراحل نصب انواع سقف های کاذب

نصب سقف کاذب از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به همین دلیل بهتر است نصب این سقف ها را به افراد حرفه ای و متخصص بسپارید. همچنین هنگام خریداری این سقف ها از کیفیت آن ها مطمئن شوید. سایت knauftop.com می تواند علاوه بر سقف های کاذب با کیفیت، نصاب های حرفه ای و متخصص را نیز به شما معرفی نماید. از مهم ترین نکاتی که پیش از اجرای سقف های کاذب باید به آن توجه داشته باشید، محل نگهداری تایتل ها می باشد. پیش از آن که تایتل ها نصب شوند، باید در دمای 16 تا 21 درجه نگهداری شود. همچنین حداقل 24 ساعت قبل از نصب تایتل ها باید آن ها را در هوای آزاد قرار داد. پیش از نصب نیز آن ها را به خوبی شستشو دهید تا لکه ها و غبار نشسته روی آن ها از بین بروند.

برای نصب سقف کاذب نیز ابتدا باید تمامی نبشی ها به طور کامل دور تا دور دیوار نصب شوند. این نبشی ها نقش بسیار مهمی در استحکام سقف دارند. نبشی ها را باید دقیقا به صورت تراز و در ارتفاع یکسانی از سقف اصلی نصب نمود. پس از اطمینان از تراز بودن محل نصب نبشی ها می توانید آن ها را نصب نمایید. سپس سازه های سپری را روی نبشی ها ( به صورت عمودی) نصب نمایید. این سپری ها وزن سقف کاذب را تحمل می نمایند. در نهایت نیز سقف کاذب روی نبشی ها نصب می شود.

The post انواع سقف کاذب و مناسب ترین مدل برای استفاده appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
https://www.knauftop.com/%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%d8%b3%d9%82%d9%81-%da%a9%d8%a7%d8%b0%d8%a8-%d9%88-%d9%85%d9%86%d8%a7%d8%b3%d8%a8-%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d9%85%d8%af%d9%84-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d8%b3%d8%aa/feed/ 0
مزیت های کناف نسبت به دیگر ساختارها https://www.knauftop.com/%d9%85%d8%b2%db%8c%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d9%86%d8%a7%d9%81/ https://www.knauftop.com/%d9%85%d8%b2%db%8c%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d9%86%d8%a7%d9%81/#respond Tue, 14 Dec 2021 08:45:14 +0000 https://www.knauftop.com/?p=10016 اشاره به برخی مزیت های کناف نسبت به دیگر ساختارها: ۱ – مهمترین مزیت استفاده از سیستم کناف را می توان سرعت اجرای بالای آن دانست. به عنوان مثال گچ کاری به چندین روز برای خشک شدن نیاز دارد تا پس از آن بتوان رنگ کاری را شروع کرد ولی این مشکل در کناف وجود […]

The post مزیت های کناف نسبت به دیگر ساختارها appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
اشاره به برخی مزیت های کناف نسبت به دیگر ساختارها:

۱ – مهمترین مزیت استفاده از سیستم کناف را می توان سرعت اجرای بالای آن دانست. به عنوان مثال گچ کاری به چندین روز برای خشک شدن نیاز دارد تا پس از آن بتوان رنگ کاری را شروع کرد ولی این مشکل در کناف وجود ندارد.

۲ – دومین مزیت مهم کناف هزینه اجرای پایین تر آن می باشد. هزینه اجرای ساختارهای کناف به مراتب نسبت به دیگر ساختارها کمتر می باشد.

۳ – از دیگر مزایای کناف می توان به تمیزی کار نسبت به گچکاری اشاره کرد.

مزیت های کناف

۴ – از لحاظ میزان مصالح مورد نیاز نیز صرفه با استفاده از کناف است. شاید در ابتدا میزان مصالح مورد استفاده چندان برای شما اهمیتی نداشته باشد ولی برای ساختمان های چند طبقه ، باربری ورق های کناف به مراتب راحت تر از چندین کیسه گچ و سایر مصالح مورد است.

۵ – از لحاظ وزن مرده ، کناف وزن کمتری را نسبت به دیگر ساختارها به ساختمان وارد می کند.

۶ – نگهداری کناف در انبار نسبت به مصالح گچ کاری راحت تر می باشد.

۷ – در هنگام بازسازی تاسیسات ، باز کردن کناف بسیار راحت تر از دیگر ساختارها می باشد.

۸ – جلوگیری از ایجاد ترک در دیوار

استفاده از نوار درزگیر موجب استحکام محل درز و جلوگیری از ایجاد ترک در دیوار می شود.

۹ – مقاومت در برابر عبور صدا

با به کارگیری دیوارهای کناف می توان مقاومت در برابر عبور صدا را افزایش داده و با استفاده از عایق های پشم سنگ و پلی استایرن دیوارها را در برابر حرارت به راحتی عایق کرد. عایق ها در بین دو پانل گچی قرار می گیرند.

برای مطالعه موارد بیشتر کلیک گنید.

The post مزیت های کناف نسبت به دیگر ساختارها appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
https://www.knauftop.com/%d9%85%d8%b2%db%8c%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d9%86%d8%a7%d9%81/feed/ 0
پوشش ضد حریق چیست؟ و انواع آن کدام است؟ https://www.knauftop.com/%d9%be%d9%88%d8%b4%d8%b4-%d8%b6%d8%af-%d8%ad%d8%b1%db%8c%d9%82-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f-%d9%88-%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%d8%a2%d9%86-%da%a9%d8%af%d8%a7%d9%85-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%9f/ https://www.knauftop.com/%d9%be%d9%88%d8%b4%d8%b4-%d8%b6%d8%af-%d8%ad%d8%b1%db%8c%d9%82-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f-%d9%88-%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%d8%a2%d9%86-%da%a9%d8%af%d8%a7%d9%85-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%9f/#respond Sat, 30 Oct 2021 05:46:27 +0000 https://www.knauftop.com/?p=9970 پوشش ضد حریق چیست؟ و انواع آن کدام است؟ ایمنی از حریق و آتش سوزی یکی از مهمترین و ضروری ترین مسائل پیش رو است از اینرو استفاده از پوشش ضد حریق در همه جا، جزو اولین مواردی است که باید به آن پرداخت. پوشش ضد حریق به موادی اطلاق می شود که در برابر […]

The post پوشش ضد حریق چیست؟ و انواع آن کدام است؟ appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
پوشش ضد حریق چیست؟ و انواع آن کدام است؟

ایمنی از حریق و آتش سوزی یکی از مهمترین و ضروری ترین مسائل پیش رو است از اینرو استفاده از پوشش ضد حریق در همه جا، جزو اولین مواردی است که باید به آن پرداخت. پوشش ضد حریق به موادی اطلاق می

شود که در برابر حریق و آتش مقاومت بالایی دارند. این مواد به شکل های مختلفی در بازار موجود هستند که سطح مورد نظر را پوشانده تا حریق به آن نرسد. در ادامه مقاله به انواع و کاربرد آنها می پردازیم.

چرا باید از پوشش ضد حریق استفاده کنیم؟

همه ما حادثه پلاسکو تهران را به یاد داریم. استفاده از این پوشش مانع از وقوع چنین حوادثی در آینده خواهد شد. پوشش های ضد حریق کاربردهای زیادی در ساختمان های تجاری، مسکونی، ساختمان های صنعتی،

کشتی ها، سقف و دیواره تونل ها، معدن های زیرزمینی و آئرودینامیک ها دارد.

کاربردهای پوشش ضد حریق:

o سازه های فولادی، پوشش های ضد حریق باعث حفاظت در برابر حریق هایی با 540 درجه سانتیگراد خواهد شد.

o مدارهای الکتریکی، پوشش های ضد حریق در برابر حریق با 140 درجه سانتیگراد مراقبت می نماید.

o از محفظه های نفتی در حال جوشش برای جلوگیری از انفجار احتمالی

o پوشش دهی بتن ها در سازه های تونلی

o مانع از انتشار حریق در سازه های قابل اشتعال مانند چوب، که پوشش های ضد حریق در میان درزها نصب می شوند.

o تشکیل دیوار آتش که یک ساختمان را به بخش های کوچکتری تقسیم می کند تا مانع از انتشار آتش به بخش های دیگر شود.

پوشش ضد حریق به موادی اطلاق می شود که در برابر حریق و آتش مقاومت بالایی دارند.
پوشش ضد حریق به موادی اطلاق می شود که در برابر حریق و آتش مقاومت بالایی دارند.

انواع پوشش ضد حریق:

پوشش ضد حریق انواع مختلفی دارد که هر یک با توجه به جنس، مواد سازنده، نحوه اجرا و عملکرد در سازه ها مختلفی کاربرد دارند. انواع پوشش ضد حریق به شرح زیر می باشد:

پوشش سیمانی:

ترکیب اصلی این پوشش برخلاف اسمی که برای آن انتخاب شده، شامل ژیپس یا گچ است. بعد از خشک شدن، این پوشش ظاهری مانند گچ سفید به خود می گیرد. این ضد حریق ها بر روی سطحی که قرار است از

حریق دور بماند، اسپری می شوند. از این پوشش برای انواع تیرها استفاده می شود که از آن در برابر حرارت بالاتر از 540 درجه سانتیگراد محافظت نماید. بتن ها نیز برای محافظت از آتش سوزی نیاز به پوشش های ضد

حریق دارند که با استفاده از همین روش عایق کاری می شوند. فولاد برای رسیدن به نقطه اشتعال، نیاز به درجه حرارت بیش از 540 درجه سانتیگراد دارد.

پوشش متورم شده:

پوشش های متورم شده با ایجاد حالت تورم، شکل نیم سوخته به خود می گیرد و یک لایه محافظ در برابر حریق هایی با درجه حرارت بالا به وجود می آورد. این لایه بقدری مقاوم است که آتش نمی تواند درون آن نفوذ

کند زیرا از سیلیکات سدیم تشکیل شده است. این پوشش را می توان هم با قلمو بر روی سطح اعمال کرد و هم از روش اسپری کردن، استفاده کرد. از این پوشش برای محافظت سطح هایی از جنس فلز مانند تانکرها و

لوله کشی ها بهره می برند. در برخی موارد می توان به طور همزمان از پوشش سیمانی و متورم استفاده کرد.

رنگ های ضد حریق سبب جلوگیری از آسیب ها و خسارات بر روی سیم ها و سازه های فلزی خواهد شد.

رنگ های ضد حریق سبب جلوگیری از آسیب ها و خسارات بر روی سیم ها و سازه های فلزی خواهد شد.

رنگ های ضد حریق:

این پوشش ها باعث تاخیر آتش می شود و سبب جلوگیری از آسیب ها و خسارات بر روی سیم ها و سازه های فلزی خواهد شد. این پوشش ها بر روی سازه های فلزی در زمان حریق پف کرده و از نفوذ آتش به سازه

جلوگیری می کند تا آسیب جدی به سازه فلزی وارد نشود. این رنگ ها توسط دستگاه روی سازه های فلزی اسپری می شوند تا مانع از داغ شدن آن در زمان آتش سوزی شود. با اسپری کردن آنها به ضخامت 250

میکرون بر روی سطح های فلزی می توان از آنها در برابر حریق محافظت کرد. از مزایای استفاده از این پوشش سرعت و سهولت در انجام کار و اشغال فضای کم را می توان نام برد. این پوشش دارای قیمت بالایی است و

تنها یک نوع آن مورد تایید سازمان آتش نشانی است.

بردهای مقاوم در برابر حریق:

این بردها به صورت ورق، در ضخامت 10، 15، 20 و 25 میل تولید و عرضه می شوند. یکی از سریع ترین روش ها برای مقاوم سازی در برابر آتش به شمار می آید. از نظر قیمت این پوشش بسیار اقتصادی است. این

پوشش ها را نمی توان به راحتی بر روی تیرها اجرا کرد و مشکلاتی را به همراه دارد.

پوشش های ضد حریق مناسب سازه های فولادی:

همانگونه که قبلا هم گفته شد پوشش ضد حریق برای سازه ها با درجه حرارت اشتعال متفاوت است. درجه اشتعال فولاد 537 درجه سانتیگراد گزارش شده است که شکست این نقطه منجر به کاهش 50 درصدی

استحکام آن خواهد شد. از اینرو پوشش های ضد حریق برای سازه هایی از جنس فولاد باید مقاومت بسیار بالایی داشته باشد. سازه های فولادی تحت فشار زیادی از طریق ترافیک و بارها قرار دارند لذا برای محافظت از

آنها باید از پوشش هایی بهره برد که مستقیما روی سطح آن را پوشش دهد. پوشش های متورم با توجه به ساختار، مقاومت بیشتری در برابر فرسایش و خوردگی از خود نشان می دهند لذا گزینه مناسبی برای پوشش

دهی سازه های فولادی محسوب می شود.

پوشش های ضد حریق برای سازه هایی از جنس فولاد باید مقاومت بسیار بالایی داشته باشد.

پوشش های ضد حریق برای سازه هایی از جنس فولاد باید مقاومت بسیار بالایی داشته باشد.

سخن آخر:

پوشش ضد حریق برای جلوگیری از حریق، از جنس چوب گرفته تا فلز تولید می شوند که هر یک با توجه به نوع، عملکرد، جنس و ساختار برای استفاده در سازه های مختلف کاربرد دارند و هر یک مزایا و معایب خود را

دارد. پوشش ضد حریق سیمانی و متورم شونده جزو متداول ترین نوع آنها می باشند. پوشش های سیمانی برای استفاده در سازه های فولادی در مناطق خشک گزینه بهتری هستند و پوشش متورم شونده در بیشتر

موارد قابل استفاده است. پوشش متورم شونده نسبت به پوشش سیمانی قیمت بالاتری دارد. به نظر کارشناسان در مقام مقایسه، پوشش های سیمانی قابل استفاده در کلیه سازه ها اعم از چوب تا فلز و در کلیه

شرایط آب و هوایی می باشد. همچنین پوشش سیمانی دارای وزن کمتری است و مقاومت بسیار مناسبی در برابر حرارت هایی با درجه بالا از خود نشان می دهد.

The post پوشش ضد حریق چیست؟ و انواع آن کدام است؟ appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
https://www.knauftop.com/%d9%be%d9%88%d8%b4%d8%b4-%d8%b6%d8%af-%d8%ad%d8%b1%db%8c%d9%82-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f-%d9%88-%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%d8%a2%d9%86-%da%a9%d8%af%d8%a7%d9%85-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%9f/feed/ 0
پانل سیمانی کناف چیست؟ https://www.knauftop.com/%d9%be%d8%a7%d9%86%d9%84-%d8%b3%db%8c%d9%85%d8%a7%d9%86%db%8c-%da%a9%d9%86%d8%a7%d9%81/ https://www.knauftop.com/%d9%be%d8%a7%d9%86%d9%84-%d8%b3%db%8c%d9%85%d8%a7%d9%86%db%8c-%da%a9%d9%86%d8%a7%d9%81/#respond Thu, 07 Oct 2021 11:05:33 +0000 https://www.knauftop.com/?p=9964 وقتی صحبت از پانل سیمانی کناف است یعنی پانل هایی که ویژگی چوب و سیمان را به صورت ترکیبی دارند. برای تهیه این پانل ها و زمینه های گوناگون الیاف های فیبری به همراه سیمان و آب استفاده می‌شود. معمولا وزن این پانل ها کم بوده و عایق حرارتی و صوتی هستند. پانل سیمانی کناف […]

The post پانل سیمانی کناف چیست؟ appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
وقتی صحبت از پانل سیمانی کناف است یعنی پانل هایی که ویژگی چوب و سیمان را به صورت ترکیبی دارند. برای تهیه این پانل ها و زمینه های گوناگون الیاف های فیبری به همراه سیمان و آب استفاده می‌شود.

معمولا وزن این پانل ها کم بوده و عایق حرارتی و صوتی هستند.

پانل سیمانی کناف در یک نگاه

پانل های سیمانی کناف معمولاً استحکام بالایی دارند و برای بخش‌های بیرونی ساختمان استفاده می‌شوند. از این پانل ها می‌توان به جای آجرها و بلوکها استفاده کرد و نسل جدیدی از پانل های موجود در بازار هستند.

برای نصب پانل سیمانی روی پروفیل های فولادی و آلومینیومی سوراخ های خاصی ایجاد میشود. محل سوراخ ها می بایست ۸۰ سانتیمتر از گوشه ها فاصله داشته باشد و فاصله ۳۰ سانتی متری از لبه‌ها خواهد

داشت. پانل های سیمانی ابعاد متنوعی دارند و سبک آنها نیز متفاوت است. از این پانل ها برای سقف و سایبان های پنجره و حتی برای پارتیشن بندی استفاده می‌شود.

پانل سیمانی کناف
انواع پانل سیمانی کناف

پانل های سیمانی کناف انواع متنوعی دارند و به طور کلی سه دسته در خصوص پانل سیمانی کناف در نظر گرفته می شود.

دسته اول به صورت ساده طراحی شده و دسته های دوم و سوم به ترتیب الیاف دار و چوبی هستند.

مثلاً پانل های سیمانی نما در لیست آکواپنل قرار گرفته اند. این پانل ها ظاهر زیبایی دارند و به طور کلی عمر آنها زیاد است. دوام این پانل ها بالا بوده اما مقاومت زیادی در برابر حریق و اشعه نور خورشید دارند.

طول پانل سیمانی کناف معمولاً دو متر بوده و عرض آن یک متری در نظر گرفته می شود. ضخامت این پانل ها در رده‌های ۶،۸، ۱۲ و ۱۸ میلیمتر در نظر گرفته شده است‌.

پانل سیمانی کناف الیاف دار چیست؟

پانل سیمانی الیافدار به شکل ورق های خشک سیمانی عرضه می شوند، در این پانل ها از الیاف سلولوزی استفاده شده که سبب تقویت خواص مکانیکی و کششی محصول می شود. این محصولات مقاومت بالایی در

برابر فشار باری و کششی دارند و سبب می‌شوند تا ترک خوردگی به حداقل برسد.

در واقع چنین پانل هایی در برابر تغییرات انبساط و انقباض دوام و مقاومت خوبی دارد.

طراحی پانل سیمانی کناف الیاف دار به صورتی است که حشرات و حیوانات موذی نمی‌تواند به آن نفوذ کنند و این پانل ها با محیط زیست دوست هستند. این محصول در برابر حریق و رطوبت مقاومت بالایی دارند و

نوعی عایق صوتی محسوب می شوند.

اگر ورقه های پانلی الیاف دار را در داخل آب غوطه ور کنید آب زیادی را جذب می‌کنند و این موضوع سبب می‌شود تا مقاومت خمشی آنها کاهش یابد.

اما بعد از خشک شدن پانل به ابعاد اولیه خود باز می گردد و مقاومت بالایی خواهد داشت. با توجه به مقاومت بالای این پنل ها از آن به عنوان نمای داخلی و بیرونی استفاده شده و همینطور برای سقف و کف و

دیوارهای داخلی و خارجی مورد استفاده قرار می گیرد. این پانل ها نیاز به ظریف کاری دوباره ندارند و شرایط رنگ آمیزی برای آنها فراهم شده است. همینطور می توان از روکش های pvc برای پانل های سیمانی الیاف

دار استفاده کرد.

ویژگی های پانل سیمانی کناف

پانل سیمانی کناف دارای وزن ۱۳ کیلوگرمی است و قابلیت ارتجاعی بالایی داشته و مصالح خطرناک مانند فرمالید در آن استفاده نشده است و از سوی دیگر تحمل بار استاتیکی برای این پانل ها بسیار بالا بوده و میزان

درجه قلیایی بالایی در برابر زباله های زیستی دارند.

این پانل ها مقاومت کششی بالایی داشته و در برابر زلزله، آتش‌سوزی و همین طور سیل می‌تواند دوام خوبی داشته باشد.

در تولید پانل سیمانی کناف از یک پایه خشک استفاده شده که مقاومت آنها را در برابر طوفان و سیل بیشتر می کند. خوشبختانه شکل های متفاوتی از پانل سیمانی وجود دارد که برای نمای بیرون مورد استفاده قرار

می‌گیرد. از این پانل ها برای ساخت نمای داخلی ساختمان نیز استفاده می‌شود و در کشورهای پیشرفته به عنوان بهترین روش اجرای نمای بیرونی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد.

پانل سیمانی کناف به عنوان آکوا پانل در ایران شناخته می‌شود از این محصول برای نماهای خارجی و همینطور به عنوان دیوارهای جداکننده داخلی استفاده می‌شود. این پانل ها بهترین پوشش نمای داخلی تونل بوده

و بازسازی خوبی برای پوشش های دیواری میسازند.

پانل سیمانی کناف

پانل سیمانی کناف مطابق با جدیدترین فناوری روز دنیا تهیه شده و همه استانداردهای مهم در آن اجرا شده است. آکواپنل های دارای شبکه‌های توری از جنس فایبرگلاس هستند که استحکام و مقاومت زیادی دارند و

ازسوی دیگر این محصولات دچار افزایش حجم و از هم گسیختگی نمی شوند و قابلیت بارگذاری آنها نسبت به پنل های گچی بیشتر است.

صفحات پانل سیمانی کناف ترکیب فشرده ای از انواع سیمان و سنگدانه های سبک و مواد افزودنی بوده که به صورت شبکه ای از الیاف شیشه ای تهیه شده اند. ساختار این پانل ها به صورت خشک بوده و به طور

کلی مقاومت زیادی در برابر آب ریزی دارند. از سوی دیگر این پانلها اجرای ساده و سریعی داشته. ساختار آنها در مقابل طرح های متنوع معماری بسیار زیاد است.

وزن این پانل ها سبک بوده و ضخامت آنها نیز کم است از سوی دیگر این پانل ها به عنوان عایق صوتی و حرارتی نیز استفاده می شوند. صفحات سیمانی در دو مدل داخلی و خارجی تولید می‌شوند و در سیستم های

دیواری نیز مورد استفاده قرار می گیرند. این پانل ها برای دیوار و سقف، سالن استخر، و آشپزخانه های صنعتی و سرویس‌های بهداشتی گزینه مناسبی است. از این پانل ها به عنوان پوشش نمای داخلی تونل ها و

بازسازی نما ها استفاده می شود و حکم دیوار جداکننده داخلی در فضاهای تر و خشک را خواهد داشت‌.

مزایای پانل سیمانی کناف

پانل سیمانی کناف قابلیت بارگذاری کنسول بیشتری نسبت به پنل های گچی دارد. این محصول مقاومت بالایی در برابر بارهای ضربه ای سخت نداشته و همینطور مقاومت آن در برابر چرخه های متعدد گرما و سرما

بسیار زیاد است.

محصول کاملاً نسوز و مقاوم بوده و از فناوری خاصی برای اجرای آن استفاده شده است. این پانل ها در حال حاضر در بیش از ۶۵ کشور مورد استفاده هستند و برای پروژه‌های ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرند.

جدیدترین فناوری روز اروپا برای ساخت پنل سیمانی کناف استفاده شده است و مشخصات فنی استانداردی در آن به کار رفته است که اجازه می‌دهد در طولانی مدت اثربخشی بالایی داشته باشد. این محصول قابلیت

ایجاد ساختارهای خشک را فراهم می سازد و همینطور برای شبکه‌های گسترده منطقه مورد استفاده قرار می گیرد .

شما می توانید پنل سیمانی کناف را با قیمت مناسب خریداری کنید به این ترتیب شرایط خوبی نیز برای شما فراهم شده تا درگیر هزینه واسطه نمی شوید. خوشبختانه این محصول مدل بندی های متعددی دارد.

پانل سیمان کناف

The post پانل سیمانی کناف چیست؟ appeared first on سایت مرجع دکوراسیون ایران.

]]>
https://www.knauftop.com/%d9%be%d8%a7%d9%86%d9%84-%d8%b3%db%8c%d9%85%d8%a7%d9%86%db%8c-%da%a9%d9%86%d8%a7%d9%81/feed/ 0