شنبه الی پنجشنبه ۸:۳۰ الی ۲۰

Search
Close this search box.

امروزه طراحی های مدرن و پیشرفته جلوه ای خاص و بسیار زیبا به ساختمان ها می دهد. انتخاب های شیک و صحیح می تواند جذابیت ساختمان را چند برابر بیشتر کند. سازه سقف کاذب و دیوار کاذب از جمله مصالح ساختمانی هستند که در طراحی داخلی ساختمان های امروزی از آن ها استفاده می شود. سازه های تزئینی داخل ساختمان مانند سازه سقف کاذب و دیوار کاذب را می توان سازه های تکمیلی هر ساختمانی دانست. برای اجرای این سازه ها در داخل ساختمان می توان از مجری های متخصص و حرفه ای که در این زمینه فعالیت می کنند کمک گرفت. از سازه سقف کاذب و دیوار کاذب می توان در محیط های مختلف هر ساختمانی استفاده کرد و دکوراسیون آن فضا را متفاوت از قبل به نمایش گذاشت. در این مقاله قصد داریم با معرفی کامل سازه سقف کاذب و دیوار کاذب، شما را با مزایا و معایب آن ها و همچنین انواعی که دارند بیشتر آشنا کنیم.

سازه سقف کاذب چیست؟

سقف کاذب

سازه سقف کاذب سازه ای است که بعد از ساخته شدن کامل سقف اصلی، روی آن نصب می شود. سقف کاذب می تواند تمامی قسمت های سقف یا بخشی از سقف را پوشش دهد. سقف کاذب در مدل ها و طرح های متنوعی قابل نصب است. انتخاب این طرح ها بنا به سلیقه مشتری انجام می شود. سقف کاذب در اندازه ها و جنس های مختلفی به کار گرفته می شوند. از سقف کاذب در بخش های مختلف ساختمان از جمله پذیرایی، آشپزخانه، اتاق خواب، اتاق کار و سرویس های بهداشتی استفاده می شود. سقف کاذبی که در قسمت سرویس های بهداشتی نصب می شود به علت وجود رطوبت در این بخش ها، معمولا از سقف های کاذب با جنس PVC استفاده می کنند. جنس PVC مقاومت بیشتری در مقابل رطوبت دارد. سقف کاذب در سبک های مدرن و سنتی وجود دارند و اغلب جنس و مواد اولیه سقف کاذب، نوع این سبک ها را تعیین می کنند.

مزایای سقف کاذب

معایب سقف کاذب

سقف کاذب

انواع سقف کاذب

سازه دیوار کاذب چیست؟

دیوارکاذب

سازه دیوار کاذب را به عنوان دیوار آماده و پیش ساخته نیز می توان نام برد. اصلی ترین کاری که یک سازه دیوار کاذب انجام می دهد، جدا کردن قسمت یا قسمت هایی از فضای مورد نظر است. دیوار کاذب هیچ بار و سنگینی از اجزای ساختمان را تحمل نمی کند و به صورتی است که از کف ساختمان تا سقف ساختمان، روی هم چیده می شود. سازه دیوار کاذب در جنس ها، طرح ها، اندازه ها و رنگ های متنوعی ساخته می شوند. دیوار کاذب قابلیت اجرایی در ساختمان های مختلف مسکونی، اداری، تجاری و… را دارد. برای نصب دیوار کاذب می توان از مجری های با تجربه ای استفاده کرد. برخی از سازه های دیوار کاذب دارای طراحی لوکس و منحصربفردی هستند که طراحی داخلی ساختمان را زیباتر و جذاب تر نشان می دهند.

مزایای دیوار کاذب

معایب دیوار کاذب

انواع دیوار کاذب

قیمت سقف کاذب و دیوار کاذب

فاکتورهای مهمی که در خرید سازه دیوار کاذب و سقف کاذب موثر است، جنس، اندازه و طرح هر یک سازه ها است. هرچه جنس سازه مقاوم تر و مرغوب تر باشد، در نتیجه عمر مفید طولانی خواهد داشت و قیمت این سازه بالاتر خواهد بود. معمولا قیمت دیوار کاذب و سقف کاذب براساس مقدار متراژی است که از این سازه ها استفاده می شود، تعیین می شود. پس هرچه متراژ استفاده شده بیشتر باشد، هزینه پرداختی نیز بیشتر خواهد بود. این سازه ها به دلیل طراحی های گوناگون و متنوعی که دارند، هر یک از طرح ها دارای قیمت به خصوصی هستند. هرچه طرح سازه مدرن تر و لوکس تر باشد، قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


× 3 = بیست هفت